KOMPLETT ENTREPRENØR AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

KOMPLETT ENTREPRENØR AS

Komplett Entreprenør AS er et ny etablert selskap i sterk vekst, vi fokuserer og jobber hovedsakelig med total rehabilitering av baderom vi har pr dags dato 12 ansatte og 2 prosjektledere.

Hos oss er alle faggrupper og håndverkere under samme tak, men i rehabilitering og oppussing av ditt baderom trenger du kun og forholde deg til en prosjektleder som koordinerer hele prosessen. Vi skreddersyr ditt baderom etter ditt behov og budsjett, og hos vår interiørarkitekt kan du også bestille visualisering av badet slik at du ser resultatet av arbeidet før det er påbegynt.?


Vårt spesielle tilbud innebærer at dersom du bestemmer deg og signerer kontrakt på oppussing av baderommet i løpet av to uker etter første tilbud, så får du rabatt på 5% fra fastpris. For større prosjekter som for eksempel borettslag tilbyr vi også egne prosjektpriser.


Vårt mål er og levere kvalitet i alle ledd og gjennomføre våre prosjekter, uansett størrelse på en trygg, forskriftmessig og lønnsom måte.

Les mer
Les mer
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften