Siste evalueringer (44)

Montering av sevant + underskap og speilskap

Svært fornøyd med utførelsen av arbeidet. En del rimeligere enn de øvrige tilbudene jeg fikk, uten at det har påvirket kvaliteten på arbeidet. Det dukket opp noen mindre, uforutsette problemer som ble løst på en god måte.

Erlend, Oslo, 20. jan. 2021

Tilkoble toalett og vask,bytte innredning på bad

Godt fornøyd med utført arbeid fra Elektro og Rør Service AS. De fremsto som løsningsorienterte, utførte et par ekstra oppgaver som oppsto. God dialog under perioden arbeidet pågikk. Kan gi de mine anbefalinger.

Ole, Hvam, 25. mai 2020

Montere/installere dusjkabinett

Måtte komme tilbake å rette opp installasjon av dusjkabinett to ganger, men var rask til å returnere å rette opp :) Ble veldig bra til slutt.

Martin, Lillestrøm, 25. mai 2020

Installasjon av nytt servantskap m/blandebatteri og fjerne vaskemaskin

Fikk demontert gammelt servantskap og satt opp nytt fra IKEA. Effektivt og godt utført arbeid. Veldig hyggelig håndverker. Anbefaler Elektro og Rør Service AS på det sterkeste!

Johanne, Oslo, 13. mai 2020

Anlegg til og oppkobling av vaskemaskin

Jobben ble kjapt gjennomført, og resultatet ble veldig bra.

Erland, Oslo, 5. mai 2020

Montere dusjdører og dusjsett

Vi er veldig fornøyd med Elektro og Rør Service, og kan virkelig anbefale de! De hjalp oss med demontering av en massasjedusj og montering av nye dusjdører og dusjarmatur. De utførte en veldig god jobb. Vi fikk raskt svar på meldinger, de kom til avtalt tid og var veldig hyggelige og serviceinnstilte. Vi vil gjerne benytte oss av de ved en senere anledning.

Lydia, Asker, 4. mai 2020

Koble på ny vask og oppvaskmaskin på kjøkken

Hyggelig folk, god service og stilte opp på kort varsel. Pris som avtalt. Kan anbefales! :).

Camilla, Oslo, 27. april 2020

Koble på vask på kjøkken og bad

Bendriss koblet fra vask/blandebatteri på kjøkken og bad i forbindelse med oppussing, og koblet det på igjen noen uker senere. Han hang også opp en benkeplate på badet. Veldig god kommunikasjon underveis og godt utført jobb. Kan anbefale Bendriss og Elektro og Rør Service AS på det varmeste og kommer til å bruke dem igjen neste gang jeg trenger rørlegger.

Anne-Julie, Oslo, 2. mars 2020

Montering av ikea-kjøkkenbenk samt koble på nytt blandebatteri/vask

Jeg fikk hjelp til å rive ut og koble fra gammel del av kjøkkenbenk med vask, og til å montere ny kjøkkenbenk(skrog), tilpassing av kjøkkenbenken med ny vask samt kobling av nytt blandebatteri. Jobben ble utført på en dag! Super fornøyd😊 Møtte opp etter avtale, og pris etter avtale. Anbefaler!

Stine, Sofiemyr, 25. jan. 2020

Koble fra og koble til kjøkken

Veldig god kommunikasjon hele tiden, de viste stor fleksibilitet når uforutsette hendelser oppsto som gjorde oppussingen enklere for med. De gjorde jobben til avtalt tid og pris med et smil :-).

Ida, Oslo, 22. aug. 2019

Rørarbeid - bad og kjøkken

Kjempefornøyd med arbeidet! De stilte opp på kort tid og var veldig nøye. Hyggelige og serviceinnstilte. Bra utført jobb til bra pris. Ville brukt de igjen ved en evt. Senere anledning.

Wardah, Oslo, 31. juli 2019

Rørleggerarbeid i fbm montering av kjøkken

Veldig bra!

Espen, Nesoddtangen, 31. juli 2019

Tilkobling av oppvaskmaskin,nytt blandebatteri og vask

Kjempefornøyd med arbeidet. God kommunikasjon hele veien. Var rask og effektiv. Anbefales på det sterkeste.

Hirija, Oslo, 28. juli 2019

Kjøkkenkran og oppvaskmaskin

Jeg er veldig fornøyd med jobben Bendriss gjorde. Var veldig grei å hjalp meg med å få en skuff til å passe selv om det var IKEA sin feil (for store vask pga. Underlimt oppvaskkum). Hyggelig person :).

Kristian, Oslo, 22. juli 2019

Montere blandebatteri,koble til oppvaskkum og oppvaskmaskin.

Bendriss var ryddig og hyggelig, kunne komme på kort varsel og gjorde en god jobb.

Christian, Oslo, 19. juli 2019

Kobling av rør og vann til oppvaskamaskin på kjøkken som tidligere ikke har hatt oppvaskmaskin.

Hyggelige karer, som også håndterte uforutsette utfordringer på stående fot!

Even, Oslo, 12. juli 2019

Rør og ferdigstilling av bad

Synes jobben rørlegger gjorde var bra. Fikk koblet på nytt sluk, ny vask nye rør til vaskemaskin og nye rør til dusjbatter. Bra utført, fikk dokumentasjon etter arbeidet også. Er fornøyd med jobben.

Marcus, Oslo, 15. mai 2019

Koble på vann (fra eksisterende røropplegg) på nyoppsatt ikea-kjøkken + skjære ut hull til vask og induksjonstopp på benkeplaten.

Kommunikasjonen med rørlegger var vanskelig, han snakket dårlig norsk/engelsk. Fikk faktura (på mail) md svært kort betalingsfrist, hvor jg helt legitimt klaget på jobben som ble gjort og til den prisen det ble utført til (til tross for fastpris, men jobben var svært dårlig utført). Eier ble svært ufin i språket og totalt uprofesjonell. Etter mye frem og tilbake betalte jg regningen i sin helhet, og rettet opp jobben. I etterkant beklaget han at han hadde vært ufin, men skyldte da på regnskapsfører og at de ikke hadde ført bilagene sine riktig og at de hadde lite penger. All in all en negativ opplevelse til en stiv pris.

Ida, Oslo, 7. mai 2019

Det er virkelig lavmål å gi en dårlig evaluering og bli så negativ bare fordi vi hadde avtalt en fastpris som du mente var for høy etter at jobben var utført. Du prøvde å finne på unnskyldninger for å ikke betale men forstod at du ikke hadde noen valg på grunn av kontrakt og mener at jeg var ufin fordi jeg skulle sende saken til inkasso? Uansett så er det skuffende.

ELEKTRO OG RØR SERVICE AS 8. juli 2019

Røleggerarbeid ved bytte av kjøkkeninnredning.

Bra pris, avtalt jobb utført.

Cisilie, Oslo, 6. mai 2019

Tilkobling av oppvaskmaskin og side-by-side-kjøleskap med vanndispenser og isbitmaskin

Vi er svært tilfreds med jobben som Bendriss og hans kollega utførte for oss. Jobben ble utført på kort varsel og til avtalt tid, med god kvalitet. Kommunikasjonen foregikk smertefritt underveis.

Mikael, Slependen, 1. mai 2019

Montere varmtvannsbereder,koble til armatur og klargjøre for oppvaskmaskin

Svært godt fornøyd: Vi la ut anbudet i påska, da vi plutselig sto uten rørlegger til å avslutte et oppussingsarbeid. De kom på befaring samme dag, og utførte første del av jobben allerede dagen etter, og siste del av jobben så snart grossistene åpnet og de fikk tak i deler. Svært raskt og fleksibelt levert.

Marthe, Oslo, 23. april 2019

Koble av rør,vask og dusj før flislegging

Svært fornøyd!

Inger, Oslo, 19. april 2019

Rørleggertjenester plugge vannrør og tilkoble ny vask og vaskemaskin

Jeg har kontrahert Elektro og Rør Service i forbindelse med nytt kjøkken hvor de har plugget de gamle rørene og deretter koblet på vann og avløpsrørene i det nye kjøkkenet. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som har blitt utført både i forhold til pris og avtalt tid. Bruker gjerne dette firmaet igjen.

Rasmus, Oslo, 4. april 2019

Koble på badekar

Veldig enkelt å kommunisere underveis. Bendriss var én av to som kom og begge var svært hyggelige. Jobbet raskt og ryddet etter seg. Vil benytte meg av Elektro Rør og Service igjen!

Anneli, Slependen, 23. mars 2019

Montere ny kjøkkekran

Bendriss var innom meg og byttet ut en ny kran jeg hadde kjøpt til kjøkkenet. Jeg hadde kjøpt en kran uten stoppekran som var nødvendig til oppvaskmaskinen. Han hadde resveredeler og ordnet en god løsning på det. Alt var unnagjort på under en time og med god kvalitet. Dialogen i forkant var også meget god! Anbefales!

Ken, Oslo, 21. mars 2019

Servantskap på bad

Kjempehyggelig rørlegger som gjorde en veldig bra jobb. Anbefales !

Beate, Oslo, 11. mars 2019

Fuge dusjhjørne + montering av ny dusj

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort! Fuging og bytte av dusj. Bendriss var enkel å kommunisere med, presis og dyktig i jobben. Veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler han til andre!

Eirin, Oslo, 10. mars 2019

Rørleggerarbeid for nytt ikea kjøkken

Vi trengte rørleggerhjelp til nytt kjøkken. Bendriss kunne gjøre jobben på kort varsel. Prosessen var god og ryddig med god kommunikasjon, og til en bra pris. Vi er veldig fornøyd med arbeidet og kan virkelig anbefale Bendriss.

Lars-Erik, Oslo, 5. mars 2019

Montering av vask og blandebatteri

God pris, meget god service og enkel å kommunisere med. Anbefales!

Thomas, Oslo, 4. mars 2019

Rør i kjøkken og vaskemaskin

Ble kontaktet av en hyggelig medarbeidere, vi avtalte tid for befaringen og kort tid etter fikk jeg en pris. Ble enig om når jobben skulle være ferdig og fristen ble overholdt. Var god kommunikasjon hele veien, jobben ble også utført til avtalt pris.

Ali, Oslo, 1. mars 2019

Avkobling av vann og avløp i kjøkkeninnredning!

Utrolig pålitelig, serviceinnstilt, dyktig, tilpasningsdyktig og profesjonell! Kan virkelig anbefales på det sterkeste!

Ruth, Oslo, 27. feb. 2019

Rørleggerjobb

Vi er veldig fornøyd med Bendriss, og bruker han gjerne igjen! Han tok seg god tid på befaring av jobben, og kunne utføre jobben på kort varsel. Imøtekommende og hyggelig fyr, god kommunikasjon underveis, profesjonelt utført arbeid. Tommel opp.

Linda, Oslo, 27. feb. 2019

Koble til ny kjøkkenvask og kjøkkenarmatur

Veldig hyggelig og serviceinnstilt, bruker dem helt klart igjen om jeg trenger rørarbeid!

Kine, Oslo, 20. feb. 2019

Installering av oppvaskmaskin

Veldig fornøyd med utførelse av jobben, pris og kommunikasjon underveis i prosessen. Kan anbefale Bendriss videre dersom du trenger hjelp til å installere oppvaskmaskin.

Camilla, Oslo, 19. feb. 2019

Rørlegger

Kom på dagen, hyggelig rørlegger og en helt ok pris. God kommunikasjon underveis Kan anbefales !

Sonja, Oslo, 17. feb. 2019

Innstallasjon av opplegg for oppvaskmaskin

Dyktig, effektiv og hyggelig rørlegger som utførte jobben på en veldig god måte. Bruker gjerne Elektro og Rør Service igjen!

Kristian, Oslo, 14. feb. 2019

Montering vaskemaskin

Svært god kommunikasjon og service. Profesjonelt utført jobb og informasjon etterpå (siden jeg selv ikke hadde mulighet til å være tilstede). Anbefales.

Klaus, Rasta, 14. feb. 2019

Montere nytt kjøkkenarmatur og stoppekran

Jeg fikk en god følelse av Bendriss allerede ved første kontakt. Jobben ble utført som avtalt, prisen var bra og Bendriss er en super fyr. Han tok seg god tid til å svare på godt på våre spørsmål og var en oppriktig hyggelig type. Kunne ikke vært mer fornøyd! Anbefaler denne mannen til alle og er helt klart førstevalget ved neste behov for rørleggerarbeid.

Bettine, Oslo, 14. feb. 2019

Montere vaskemaskin

Hyggelig og effektiv.

Grethe, Oslo, 12. feb. 2019

Opplegg til oppvaskmaskin - haster

Veldig fornøyd! God dialog med firmaet og bra gjennomført jobb. Svarer på alle spørsmål og holder avtaler. Det er viktig for meg. Kan sterkt anbefales til andre :).

Ine, Oslo, 7. feb. 2019

Montering av toalett og servantskap tilhørende blandebatteri og servant i porselen

Veldig fornøyd med arbeidet og at at prisen ble overholdt til tross for at jeg sto for utstyret selv. Fleksible, service orientert og hyggelige! Anbefales.

Mikael, Oslo, 7. feb. 2019

Rørlegger til montering av oppvaskmaskin og vaskemaskin

Veldig bra og profesjonelt utført jobb. I tillegg var rørleggeren vi møtte veldig imøtekommende og hyggelig, og han kom hit på en lørdag. Anbefaler Elektro og Rør Service AS!

Mariann, Oslo, 31. jan. 2019

Montering av waterguard i vaskerom

Lett å samarbeide med, gjør jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Anbefales!

Kristofer, Oslo, 30. jan. 2019

Trenger rørlegger til installasjon av oppvaskmaskin.

Veldig flink og hyggelig fagperson. Kom til avtalt tid. Leverte på jobben og i tillegg ga masse bra tips.

Humayon, Oslo, 25. jan. 2019

Installasjon av vask på kjøkken

Hyggelig og hjelpsom rørlegger.

Haakon, Oslo, 16. jan. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 731 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 655 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 346 evalueringer Oslo