Siste evalueringer (22)

Støping og membran arbeid.

Larsen bygg service er en pålitelig firma som man kan stole på. Jobber bra tar alltid telefonen og deler erfaringen sin med kundene. Jeg anbefaler hvis noen wil bruke.

Ehsan, Tolvsrød, 10. jan. 2022

Sette inn 4 vinduer

Effektiv men veldig dyr og tok noen slurvete avgjørelser som svekket tillitten.

Toril, Åsgårdstrand, 26. juli 2021

Justering av dør på hytte

Jeg er veldig fornøyd med prisen, arbeidet som ble gjort og kommunikasjonen.

Anne-Margrethe, Sandefjord, 14. juni 2021

Utbedring av gammelt stuegulv og fore ut yttervegg

Godt utført arbeid. Oppstart og ferdig som planlagt.

Vegard, Tønsberg, 23. mai 2021

Sette opp terrasse

Meget dyktig og trivelig.

Christian, Sandefjord, 20. april 2021

Justering ytterdør

Varslet ikke når han kom og middels utført arbeid.

Torbjørn, Tønsberg, 31. aug. 2020

Hei Torbjørn aasbø Legger ved kopi av dialog på mittandbud På bakgrunn av dette regnet jeg med at vi hadde en dialog Du var hjemme under hele arbeidsforløpet eventuell misnøye burde kommet frem før jeg dro Kopi Da har jeg kjøpt inn bord, 198 mm bredt så det må nok kuttes litt. Har også hengsleringer. Jeg er hjemme på dagtid hele uken så kom når det passer. Mvh Larsens Byggservice AS

LARSENS BYGGSERVICE AS 31. aug. 2020

Bygge på hus en etasje og gjøre om kjeller med garasje til leilighet

Larsens byggservice fikk denne jobben da vi fikk inntrykk av at de var seriøse og hadde god kontroll på krav og lover i forbindelse med et så omfattende prosjekt. I starten virket alt bra. Etterhvert i prosessen kom de med forslag til endringer i planer. Noe som førte til at huset ikke ble godkjent av kommunen. Larsen byggservice sa fra seg ansvaret, og vi har hatt store utgifter i ettertid. Larsen byggservice benyttet også ufaglerte til å gjøre diverse arbeid som for eksempel montering av gippsplater og annet snekkerarbeid. Anbefaler på ingen måte å benytte firmaet! Vi sitter igjen med et hus med dårlig finish, mange skjeve vegger, og flere hundre tusen i ekstra utgifter for oss.

Audun, Moss, 14. juli 2020

Larsens byggservice AS står ikke ansvarlig for finish da dette tilhører maler / flislegger som er innleid av byggherre. Larsens byggservice AS sa fra seg ansvar som ansvarlig søker da byggherre ønsket å føre saken videre selv mot kommune, på en måte Larsens byggservice AS ikke var enig i Skjeve vegger har vi ikke fått noe informasjon om før det er skrevet her Det ble foretatt overtakelse av bygget uten negative kommentarer i 2018

LARSENS BYGGSERVICE AS 29. juli 2020

Bytte vinduer og to terassedører på huset

Litt utsettelser, men meget dyktig og profesjonell. Fornøyd med pris, samt at han ikke tar seg tid til kaffe, men han tar seg tid til å snakke med oss og barna.

Hans, Andebu, 10. juni 2020

Vannlekkasje

God dialog.

Thomas, Oslo, 8. juni 2020

Bytte vinduer på hytte

Pålitelig og effektiv.

Vibeke, Torød, 26. mai 2020

Sette opp en lettvegger med skyvedør

Jeg er svært fornøyd med Larsens Byggservice. God service og en mann satte opp en vegg på en dag! Jobbet svært effektivt og godt. God kvalitet på arbeidet som ble utført. Jeg anbefaler virkelig Larsens Byggservice AS! De ga med også det beste tilbudet og svarte veldig raskt på Mitt anbud.

Hilde, Oslo, 14. jan. 2020

Sette opp lettvegg og tetting av to døråpninger

Veldig fornøyd med Larsens Byggservice AS. Arbeidet ble utført etter avtalt pris og tid, og er veldig fornøyd med kvaliteten.

Karoline, Oslo, 26. nov. 2019

Renovere lite anneks

Geir Larsen, og hans team kan jeg anbefale på det varmeste. Han er ryddig, pålitelig og effektiv. Han kommer med klare faglige anbefalinger på løsninger, og står på for å komme i mål. Han dokumenterer godt underveis. Som erfaren håndtverker har han bred erfaring med mange utfordringer og løser dette meget bra. Fakturaen for arbeidet ble som forvented, uten overraskelser. Dette er den gamle skolen, som viser stolthet i yrket og er til å stole på.

Cato, Torød, 6. juni 2019

Sette opp lettvegg med isolering

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Rask og effektiv. Veldig god kvalitet på arbeidet og veldig fornøyd med pris. Anbefaler Larsens Byggservice til andre!

Ine, Horten, 5. juni 2019

Sette opp lettvegg

Larsen byggservice satt opp vegg m/dør (listverk osv. ) for å lage et ekstra soverom. Svarte kjapt, kom på befaring samme ettermiddag og fullførte arbeidet på 1 dag første mandag etter befaring! Veldig effektiv og hyggelig, samt god kvalitet!

Kristine, Tolvsrød, 27. mai 2019

Skifte vindu.

Hyggelig fyr! Kom på befaring torsdag og ordnet material-liste. Avtalt utførelse av jobb påfølgende tirsdag. Jeg stod for innkjøpet av materialene og han stod for festemateriell. God kommunikasjon underveis og godt resultat.

Henrik, Holmestrand, 24. mai 2019

Skifte vinduinnramming

Rask og grundig utført jobb til avtalt tid og pris.

Ingunn, Tønsberg, 23. mai 2019

Platting,ca 50kvm

Ryddig bedrift og bra gjennomføring. Raskt og floott utført. Kan anbefales:).

Stein, Horten, 3. mai 2019

Baderom

Mann som har store kommunikasjons problemer. Byttet tid gjentatte ganger. Ryddigheten var elendig. Jobbet på bad men kastet fra seg arbeidstøyet på kjøkken benken og skoene på kjøkkengulvet. Gikk han i kjøkken skapene og forsynte seg med boller som han brukte i arbeidet. Tok ned en stabel med boller som da ble møkkete og måtte vaskes. Den han bruke måtte kastes. Dette uten å spørre om lov. For å finne dette må han har "rotet" rundt i kjøkkenskapene. IKKE LOV Å ÅPNE SKAPER ELLER "SNOKE" DER MAN JOBBER. REGEL 1. Selve jobben han gjorde er sikkert greit og gutta han leide inn som elektriker og folk til fliselegning ser bra ut. Fuge arbeidet i overganger til vegg kunne vært bedre utført.

Terje, Moss, 4. mars 2019

Reparasjon av støttemur i hage

Firmaet reparerte en frostskadet støttemur som hadde feil helling og sto i fare for å rase ut. Muren ble tatt ned og ført bygget opp igjen med gjenbruk av de samme steiner. Trykkfast isolasjon ble lagt under muren og selvkomprimerende masser ble fyllt bak muren. Avtalt fastpris ble overholdt.

Poul, Oslo, 27. nov. 2018

Demontering og remontering av 4 terrasser

Gjorde jobben.

Audun, Oslo, 12. mars 2016

Tilstandssjekk av taket

Rask tilbakemelding. Dukket opp etter kl 16 når jeg var ferdig på jobb. Stort + =) Fikk tilsendt god raport som det sto tydelig hva jeg må gjøre med taket. Kan anbefales.

André, Stokke, 27. mai 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Vestfold Bygg AS

4.5 67 evalueringer Tolvsrød

Lundgård Byggservice AS

4.5 6 evalueringer Tolvsrød

Vestfold Byggservice AS

4.9 22 evalueringer Tolvsrød