SARA ANDERSSON

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

SARA ANDERSSON (mixedpotato.com)

Jeg kan tilby deg?

Animasjon/ Filmet video, Go lyd, Foto redigering, 360f/v, Logo, Nettside Wordpress.
Portfolio: http://www.mixedpotato.com

Jeg kan i tillegg tilby IT suport mac og Windows inst og rydding, kursing Operativ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sara har sin bachelor utdannelse innen Digital Interactiv Media, Animation,
samtidig som hun er en rockestjerne og har vært musiker i hele sitt liv og spiller i to band som kan passe på deres Event.


Yrkeserfaringen er lang og bred som både IT Ansvarlig og Media Lærer for Fagskole og Vidergående. Har drevet med egen næring innenfor Video og Animasjon siden 2015 og som Musiker i ulike prosjekter og band siden begynnelsen av 2000 tallet.


Det hun brenner mest for er å jobbe med After effects, animasjon og komposition. Men der hun så bruker de programmer som trengs ved siden av for å oppnå best resultat.
De fleste programmene i Adobe Creative Cloud er hennes daglige verktøy. Sara har stor erfaring med å undervise i forskjellige programvarer, som gjør at hun kan bistå med god opplæring til sine kunder der det trengs.


Sara er en person som er engasjert og initiativrik. Går 100 prosent inn for det som skal bli gjort og gir alltid det lille ekstra. Tilpasningsdyktig, fleksibel, kreativ, selvstendig og fremoverlent er noen av hennes egenskaper, samtidig som hun er lyttende og omsorgsfull.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2002

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Karin Sara Maria Andersson
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2002-04-23
Bransje
90.011 Utøvende kunstnere og underholdningsvirksomhet innen musikk
Registrert i MVA-registeret
Nei
Sist oppdatert 09-09-2019 23:18:26
Se regnskapstall
  • Åpent i dag til klokken 18

Kontakt bedriften