Siste evalueringer (14)

Bygge terasse/platting

Anbefales 👍.

Rigmor, Espeland, 3. aug. 2021

Diverse tømrerarbeid

Fauske Bygg og Transport kunne starte nesten umiddelbart på jobben, noe som var viktig for oss. De ansatte som var her og jobbet var fleksible og utviste yrkesstolthet. Vi fikk mange gode innspill for hvordan vi best kunne få bygget terrasse så praktisk og fin som mulig. Kommunikasjonen mellom oss var god, og terrassen ble effektivt bygd. Vi vil på det varmeste anbefale Fauske Bygg og Transport.

Gjermund, Nesttun, 9. juni 2021

Platting ca 100 kvm

120kvm platting/terasse. Fauske Bygg og Transport var blant de rimeligste og gjennomførte jobben på en profesjonell måte fra befaring, underveis med kommunikasjon og til ferdig sluttprodukt med rydding av arbeidsplassen. Resultatet ble veldig bra og de anbefales videre.

Christian, Os, 27. april 2021

Terrasse ved inngangsparti og foran fritidsbolig

Effektiv, pålitelig , ryddig og god kvalitet på arbeidet👍🏼.

Vibeke, Tælavåg, 27. mars 2021

Sette opp levegg og gjerde av tre

Fauske Bygg og Transport gjorde noe tømrerarbeid hos oss (sette opp levegg og rekkverk, bytte ut terrassebord). Vi opplevde firmaet som dyktig, pålitelig og rimelig, med god arbeidsmoral. Dette var de god på: - kom fort på befaring - sendte et detaljert og oversiktlig tilbud som de holdt seg til - gjennomførte arbeidet innen avtalt tid. Dette kan de bli bedre på: - befaringen, undersøke nøyere. Ha med rett kompetanse på befaring. Her gjorde de en feil som de oppdaget tidlig og rettet på. - kommunikasjon. De kan med fordel forklare litt mer, komme med forslag om løsninger, fordeler og ulemper. - bedre sjekk etter fullføring for å oppdage eventuelle feil eller mangler.

Parnian, Bergen, 19. mai 2020

Bygge platting

Kom til avtalt tid, både på befaring og for utførelse. Jobben ble utført etter avtalen og prisen var satt på forhånd. Veldig fint resultat!

Linn, Søreidgrend, 24. april 2020

Utskifting av vinduer.

Kom til avtalt tid,rask befaring ,og holdt avtaler.

Kjell, Lepsøy, 31. mars 2020

Innvendig kjellertak og noe muring

Jobben var plating av tak i kjellerrom, oppsetting av en vegg med dør som skulle være kledd på én side, samt støpe igjen en vindusåpning. Det var også noe elektrisk arbeid. Jeg var noe skeptisk da jeg syntes Marcus var veldig rask på befaring, men det viser seg i ettertid at det er fordi han vet hva han driver med. Vi fikk et kjempetilbud i forhold til de andre bedriftene vi hadde innom og vi er veldig fornøyd med arbeidet som er gjort og kommunikasjon/endringer underveis. Anbefaler Fauske Bygg og Transport AS på det varmeste og kommer til å benytte meg av de igjen.

Alexander, Nesttun, 29. jan. 2020

Montere ny ytterdør

Fauske Bygg og Transport skilte seg ut med en gang ved at de var de først som ga meg tilbud, og det var et profesjonelt tilbud - ikke bare en melding med noen spørsmål og antagelser om pris. Videre var de fleksibel med å forskyve monteringen når det viste seg at vi måtte bytte den første døren vi hadde bestilt. Den dagen de kom å monterte døren var de effektive og ryddige, og når det i etterkant ble oppdaget en liten ripe i døren reduserte de like godt prisen til at jeg kun betalte for materialer og ikke arbeidstimer. Nøler ikke et sekund med å anbefale Fauske Bygg og Transport videre!

Thomas, Rådal, 21. jan. 2020

Bygging av utebod,samt oppussing inne i bolig.

Vi hadde flere som såg på jobben vår. Beste første inntrykk og beste tilbud kom fra Fauske bygg. De var effektive og arbeidet ble pent utført. Ingenting å utsette på de og vi må si oss veldig fornøyde. 😊👍.

Thomas, Os, 12. nov. 2019

Legging av parkett

Meget bra utført arbeide til bra pris.

Ulf, Sandsli, 19. sep. 2019

Snekkerarbeid på kvamskogen

Veldig fornøyd.

Erna, Bønes, 29. aug. 2019

Bygging av terasse

Dette er en bedrift som leverer fra A til Å, Kjemperyddig, kvalitet på det som de leverer og leverer til den prisen som er avtalt. Veldig hyggelige å ha med å gjøre, vi hadde en god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Avsluttet med å levere en terrasse av høy kvalitet, ferdig ryddet og kostet. Avsluttet med å gi oss en bukett med roser som takk for at de fikk oppdrager. Meget bra firma.

Geir.sørensen, Bergen, 4. mai 2019

Lage platting

Ryddig, pålitelig og tillitvekkende familiebedrift. Dukket opp til avtalte tidspunkt, kommuniserte bra underveis og ferdigstilte jobben på en meget bra måte. Seriøse og profesjonelle i sin fremtoning. Kan anbefales!

Silje, Bergen, 10. april 2019

Terrasse på 96 m2

Det ble bygget en stor terrasse hos oss. Vi er veldig fornøyd med arbeidet ,det gikk fort og de ryddet fint opp etter seg.

Elena, Bønes, 25. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fana Vaktmestertjenester AS

4.9 39 evalueringer Blomsterdalen

Fana Vedlikehold Anders Hegland

4.6 36 evalueringer Kokstad

Dahle Bygg AS

4.7 28 evalueringer Fana