Siste evalueringer (27)

Pusse opp

Pålitige og møter presis jobber til dem er ferdig ikke unødig peuser vis det står lit i Jen kommer di en time eller to på en lørdag og jør seg ferdig hyggelige folk di beste snekkeren jeg har hatt veldig fornøyd 😁.

Øyvind, Son, 8. feb. 2021

Bytte fliser

Pålitelig og effektiv. Kommunikasjon var på topp. Anbefales på det sterkeste.

Veronica, Moss, 27. feb. 2020

Fullføre ytterdør og bytte vinduer

Vi er kjempefornøyde med jobben Karol har gjort her. Det er grundig og fint gjort, og kommunikasjonen underveis har vært veldig god. Vi kommer garantert til å ringe Karol igjen når vi har noe som må gjøres i fremtiden.

Stian, Moss, 6. feb. 2020

Helrenovering av bad

Mangler forsatt dokumentasjon på jobben. Samt at det ikke ble utbedret etter at det ble lagt for stort hull til avtrekksventilen i himlingen på badet.

Eirik, Moss, 1. nov. 2018

Slette vegger i gang 2. etg

Veldig bra kvalitet og pris, veldig ryddig og veldig god kommunikasjon.

Fredrik, Moss, 31. okt. 2018

Oppussing av bad,ca. 3m2.

Dyktige folk som kommer med smarte løsninger jeg selv ikke hadde kommet på. Jobber meget effektivt og tar hensyn til eiendommen ellers mens de jobber, rydder opp og er snille og greie. Anbefales!

Jonny, Sellebakk, 2. okt. 2018

Helrenovering av bad

Helrenovering av 2 bad. Karol er opptatt av at kunden er fornøyd. Når det oppstod uforutsette ting, ble det ordnet opp i på en tilfredstillende måte. Stilte opp med Porta potti, noe som ikke var avtalt. Hyggelige folk å ha med å gjøre, og prisen var svært konkurranse dyktig! Karol leverer, veldig fornøyd!

Nina, Moss, 26. april 2018

Enkelt snekkerarbeide

Vi kan ikke få fullrost nok for arbeidet som ble utført. De kom når de skulle og var utrolig effektive. Jobben ble penere utført enn vi hadde sett for oss. I tillegg rettet de opp noe som Zone bygg hadde vandalisert ( ikke bruk Zone bygg. ) Karol og hans menn kan anbefales på det varmeste. Vi kommer definitivt til å ringe de neste gang vi får behov.

Johnny, Son, 25. juli 2017

Skifte kledning på endevegg enebolig

Raske og effektive. Alt ble gjort som avtalt. Ingen overraskelser. Kan anbefales.

Bernt, Moss, 28. juni 2017

Renovering av bad

Flexibygg leverte til over forventning. Badet ble ferdig til avtalt tid og pris. Alt utført fagmessig. Ikke minst var det alltid ryddig når de var ferdige for dagen. Kan absolutt anbefale Flexibygg til andre. Mvh O C Ramseth.

Odd, Dilling, 3. mai 2017

Oppussing av bad

Vi er kjempefornøyd med vårt nye bad, som ble totalrenovert av Flexi Bygg (varmekabler, bytte vannrør, flislegging, montering). De ga oss et veldig godt tilbud, sammenlignet med de andre vi hadde på befaring. Hyggelige håndverkere som ga oss god oppfølging gjennom hele arbeidsprosessen. De sendte bla. Bilder underveis og fortalte jevnlig hvordan de lå an. Pris i henhold til avtalen vi signerte på forhånd. Vi anbefaler Flexi Bygg på det sterkeste!

Elin, Moss, 28. feb. 2017

Flislegging

Super service og kjappe til å jobbe!

Caroline, Moss, 27. sep. 2016

Renovering av kjøkken. nye flater og 2 nye vinduer.

Jobben ble utført til avtalt tid og på en håndverksmessig god måte. Karol og teamet hans er pålitelige og jobben ble gjort i henhold til avtalt pris.

Karin, Son, 21. sep. 2016

Tak,vegg,lister,male

Flott utført jobb. Anbefaler firma. Kom til avtalt tid og med all utstyr. Jobbet rask og til avtalt tid. Hyggelig gutter ha i jobb . Bruker disse til mere jobb som jeg skal ha gjort.

Anne, Moss, 9. sep. 2016

Enkel snekkerjobb

Veldig fornøyd.

Marit, Moss, 30. aug. 2016

Snekkerarbeid

Vi er mektig imponert over jobben til Flexibygg og deres ansatte. De utførte arbeidet meget bra og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Kommunikasjon og kundebehandling var eksemplarisk. Firmaet informerte oss om når de skulle komme og til hvilken tid. Her var de punktlige hver gang. Kvaliteten var ikke noe å utsette på. De ville gjøre jobben til vår tilfredshet. Prisen var det halve av hva vi fikk pris for av et annet firma i nærheten.

Steinar, Moss, 26. aug. 2016

Snekkerarbeid

Dyktige og bra priser. Kommer til å bruke de igjen!

Thomas, Moss, 13. aug. 2015

Bygging av bad og å sette opp en lettvegg.

Karol er opptatt av at vi er med i avgjørelser og at vi hele tiden er oppdatert på hva som skjer og hva han oppdager. Når vi er i tvil kommer han med forslag og alternativer som er både fornuftige og gode. Han har trivelige folk som jobber for seg, og arbeidet blir veldig pent utført. De har tydelig erfaringen og kunnskapen som skal til. Han holder også tidsfrister og priser som som avtalt.

Aina, Våler i østfold, 26. mars 2015

Utskifting av 3 soveromsvindu

Flexi bygg og ventilasjon har vært en drøm å forholde seg til! Jobben som besto av å skifte ut 3 vinduer i andre etasje ble gjort effektivt og med meget god kvalitet. Vi er strålende fornøyd og kommer til å benytte Flexi til nye jobber i fremtiden. Anbefales på det varmeste. .

Åsmund, Son, 11. sep. 2014

Maling av garasje - 64 kvm

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Jobben ble gjort på en meget tilfredsstillende måte et utmerket resultat.

Leif, Råde, 13. sep. 2013

Fliser på balkong

Positivt: Raske svar og pristilbud; fleksibiltet (alle våre krav var oppfylt); høyt kvalifiserte flisleggere (vi er veldig fornøyd med kvaliteten). Negativt: Ingenting. Anbefales!

Arkadi, Moss, 11. sep. 2013

Flislegging og varmekabler i gang

Godt utført jobb til avtalt pris. Det som dukket opp av uforutsette ting ble avklart greit underveis.

Karin, Ås, 27. aug. 2013

Nytt bad 10,5 m2

Bedriften gjorde en veldig bra jobb. Karol er en kjempe trivelig mann som kommer til avtalt tid og utførte arbeidet på en profesjonell måte. Prisen var lav i forhold til mange andre firmaer. Kan anbefale flexi bygg og karol.

Iselin, Moss, 17. april 2013

Oppussing av bad og kjøkken

Veldig fornøyd med utført jobb. Det ble gjort til tiden og prisen som var avtalt. Kan absolutt anbefales. Meget bra.

Bozena, Dilling, 19. feb. 2013

Totalrenovere vaskerom og pusse opp gang

Kjempefornøyd med det nye vaskerommet mitt, og den nye gangen jeg har fått. Arbeidet var første klasses, punktlig og prisen var faktisk litt billigere enn først antatt. Har allerede avtalt mer oppussing innvendig, og etterisolering av huset mitt. Karol er en trivelig mann, og var veldig hjelpsom med faglige løsninger på vaskerommet mitt. Jeg kan absolutt anbefale dette firma videre :).

May, Sperrebotn, 11. feb. 2013

Oppussing av bad.

Prisen var bra og arbeidet ble utført med topp kvalitet og til avtalt tid. Glimrende ! !

Baard, Moss, 19. okt. 2012

Oppussing av bad

Gjorde en grei jobb, men mangler dokumentasjon på jobben som ble utført. Dette er etterspurt, samt fakura på jobben. Dette mangler fortsatt etter 2 år.

Britt, Sarpsborg, 23. april 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Flexi Bygg og Ventilasjon Karol Rac

4.7 27 evalueringer Dilling

Kopperud Vaktmesterkompani

5.0 4 evalueringer Dilling

Roscinas Viktoras

  Dilling