Siste evalueringer (16)

Fjerning av eternitt tak

Kjempefornøyde.

Terje Bergsagel, 27. juni 2018

Bygge garasje

T vest Byggservice har bygget garasje for oss. De var veldig dyktige og erfarne. Kjempe fornøyd med både resultatet og prisen. Komme nok til å bruke de igjen. Anbefales ! !

Fatih Sucu, 22. aug. 2017

Bygge opp gulv + skifte kledning

Arbeidet var greit. Feil som ble oppdaget ble fikset under arbeid og etter arbeidet var fullført. Anbefaler tettere kommunikasjon og noe oppfølging. Mvh Adnan.

Adnan Ugur Turan, 23. nov. 2016

Bygging av vinterisolert hagestue

Det eneste negative, er at bygget ble kraftig forsinket iht til kontrakten, men selve utførelsen av jobben er gjort på en veldig profesjonell måte.

Tone Gytre, 19. mars 2015

Bytting av terassebord (ca. 100- 120 kvadratmeter)

En fantastisk utført jobb! ! Utrolig dyktige arbeidsfolk. De fant nydelige og gode løsninger. De kom og gikk litt, men det var akseptabelt siden jobben ble utført prikkfritt! Klarte å gjøre seg ferdig litt over avtalt tid. Oppryddingen var perfekt. Anbefaler de på det sterkeste! Jeg skal bruke de igjen selv. Jorunn Nese.

Jorunn Nese, 2. jan. 2015

Bytte av kledning på en yttervegg

Vi er veldig fornøyd med Terra bygg sitt arbeid. Vi fikk byttet vindduk, lekter og kledning på en yttervegg. De gjorde jobben i løpet av 3 dager (i delvis dårlig vær) og til og med bedre enn overslått tid og materialbruk. Det var god oppfølging fra kontaktpersonen vår og jeg ville ikke nølt med å bruke dem igjen. Leverer over forventning.

Åsmund Olav Ekrheim, 19. feb. 2014

Sparkling og maling

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Sluttresultatet ble bra. Egenkontrollen kunne vært bedre før de selv mente seg ferdig, så jeg måtte selv påpeke ting jeg ikke synes var bra nok. Men alt ble utbedret uten diskusjon. Jeg mottok tilbud fra flere andre, og Terra var det eneste firmaet som leverte et ryddig skriftlig tilbud med detaljert arbeidsbeskrivelse.

Thomas Johansen, 3. aug. 2013

Sparkling

Kjempe fornøyd med Terra Bygg sitt arbeid. Sparklet kjellerstuen og gjorde jobben til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales på det sterkeste.

Tore Dybdahl, 29. juli 2013

Diverse oppussing

Kom til avtalt tid og gjorde fint arbeid og ryddet etter seg. Alt gjort i henhold til avtalen og til avtalt pris. Var rask med tilbakemeldinger og alltid tilgjengelig på telefon ved behov. Bruker dem gjerne igjen. Trekk for at elektrikeren Terra samarbeider med ikke kom de to dagene som først ble avtalt.

Bjarne Solgård, 4. mars 2013

Terrasser,gjerde og fasade,innendørs snekkerarbeid

Fantastisk flinke folk. De er i full gang og jobber hos oss. Så langt har de bygget terrasser og er i full gang med å foreberede innredning av kjellerrom hvor de har saget hål i betong for vindu og hakket opp gulv for bunnledninger. De jobber effektivt og utfører et nydelig håndverksarbeid, noe man ikke minst ser i detaljene. De kan sterkt anbefales.

Johan Åkerstedt, 28. okt. 2012

Fliselegging bad

Veldigt flott arbeid. Var proffesjonelt utført fliselegging. Kom som avtalt tid, og ryddet etter seg. Er veldigt godt fornøyd og kommer til å bruke dem igjen. ANBEFALES.

Jone Ditlefsen, 18. nov. 2011

Bygging av tregjerde

Veldig fornøyd med Terranova Bygg :) Flinke og hyggelige folk. Veldig fint og nøyaktig utført til en veldig bra pris. Spurte hvordan vi ville ha det og ryddet pent opp etter seg. Har allerede anbefalt bedriften til flere.

Pål Bjelland, 15. aug. 2011

Bygging av terrasse med bod under

Inntrykket etter at de var på befaring var at de kunne sine saker. Og da vi fikk prisene fra de forskjellige bedriftene lå de forholdsvis rimelig i pris. Ringte da en referanse de hadde oppført som roste arbeidet de hadde gjort hos dem, så da var valget enkelt! Noe vi ikke angrer på ! Kvaliteten på arbeidet ser veldig bra ut (uten å skrøyte på meg at jeg er særlig erfaren på området ;-)) De virker å være opptatt av detaljer og at alt skal se bra ut når det er ferdig. Ryddet også fint opp etter seg. Kommunikasjonen går på engelsk, men var ikke noe problem å gjøre seg forstått. Kan absolutt anbefale de til andre ;-D.

Marita Jarwson, 25. mai 2011

Renovering av hus.

Er veldig fornøy med kvaliteten og prisen. Alle forventninger ble innfridd. Har anbefalt bedriften til venner og bekjente.

Vibeke Og Audun Flåte, 12. mai 2011

Sparkling/tapesering/maling av stue

Prisen var lav, men det ble en del ekstraarbeid. Fint utført jobb. Veldig fornøyd.

Anne Ragna Bertelsen Hansen, 4. mai 2011

Bygging av terrasse

Terranova var bra de. Oppførte seg profesjonelt. De ga en god fin og detaljert pris oversikt. De startet og utførte jobben i henhold til datoene i kontrakten. Gjorde godt arbeid. Og ryddet opp etter seg. Jeg er veldig fornøyd å kan anbefale dette firmaet.

Robert Mortensen, 17. april 2011
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2015

i enhetsregistret
Omsetning

8.9

Millioner kroner
 • Ansatte
  10
 • Egenkapital (%)
  -8.8%
 • Likviditet
  0.77%
 • Driftsmargin
  -6.2%
 • Gjeldsgrad
  -12.4%
 • Lønnsomhet
  -23%
Regnskapstall (i 1000)
 
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
3058
8360
8945
Driftsresultat
-243
722
-553
Resultat før skatt
-247
693
-599
Årsresultat
-247
568
-594
Roller
Daglig leder
Justinas Zvirblis
Styrets leder
Ieva Lazauskaite
Styremedlem
Justinas Zvirblis
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2015-05-05
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 11-06-2019 12:04:48
Se hele regnskapet til T. VEST BYGGSERVICE AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart