Siste evalueringer (14)

Male og litt skraping av hus ,pluss noe utskifting av panel

Flink og pålitelig!

Randi, Moss, 12. juni 2020

Vask,skraping og maling av hus utvendig

Punktlig, nøyaktig og ordentlig gjennomføring av utvendig vask og maling av hus til en fornuftig pris. Anbefales!

Kathrine, Knapstad, 29. mai 2020

Male stuetaket ,

Veldig godt gjennomført arbeid. Han er nøyaktig og rask. Hyggelig og pålitelig .

Lisemarit, Kråkerøy, 19. april 2020

Maling av tak og vegger i leilighet

Malt tak og vegger i stor leilighet. Effektivt utført, meget bra resultat.

Sverre, Moss, 22. feb. 2020

Sparkling og maling av barnerom

Vi hadde to barnerom i et eldre hus som skulle helsparkles og males. Altmuligmann Wlodzimierz Zawila kom å gav et overslag på det som måtte gjøres. Han gjorde et godt inntrykk, noe som bare ble forsterket i måten han kommuniserte på og arbeidet han utførte. Brukte standard kontrakt ifht håndverktjenesteloven. Resultatet ble mye bedre enn forventet og alt foregikk etter planen. Det var nok mer arbeid enn forutsetningene men dette ble løst raskt og effektivt. Det er ingenting negativt å si, kun positivt på alle måter. Selv om det sikkert var krevende grunnlag i et hus fra ca 1850 så ble det helt perfekt. Kunne ikke vært mer fornøyd. Mvh Ivar Hove.

Ivar, Tistedal, 12. nov. 2019

Maling

Altmuligmann Wlodzimierz Zawila kontaktet oss og kom på befaring. Vi hadde en hyggelig samtale og han kunne gjøre mye mer enn maling. Han rev flisgulvet, malte og la gulv. Alt ble perfekt utført. Han kan det meste innenfor håndverksfaget og kom ofte med forslag til forbedringer underveis i arbeidet. Han kom når han sa at han skulle komme, jobbet lange dager og ble ferdig til avtalt tid. I tillegg var han en høflig og hyggelig mann som vi kunne kommunisere med på norsk. Vi anbefaler Altmuligmann Wlodzimierz Zawilia til alle som trenger en håndverker. Vi kommer garantert til å bruke han hvis vi skal starte nye prosjekter. Grete Jorunn og Erling.

Grete, Kråkerøy, 27. aug. 2019

Maling av terrasse,rekkverk,platting og anneks

Vi er veldig fornøyd med arbeidet til Altmuligmannen Wlodek. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Veldig dyktig maler. Anbefales!

Morten, Båstad, 3. juni 2019

Malearbeid på brygge og terrasse

Altmuligmann utførte arbeidet profesjonelt og med god kvalitet. Han er punktlig, effektiv og fleksibel. Han følger opp det som er avtalt på en veldig ryddig og fin måte. Kan absolutt anbefales.

Harald, Svartskog, 22. mai 2019

Male innvendig

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Meget god kvalitet på arbeidet samtidig. I tillegg var Wlodzimierz svært effektiv i utførelsen av arbeidet.

Christian, Halden, 28. april 2019

Maling av rekkverk

Jobben ble utført raskt og effektivt, med høy kvalitet. Utførte maling av 25m rekkverk, 3 strøk, nøyaktig maskert og et pent sluttresultat. Hyggelig og lett og samarbeide med, og kommer med konstruktive forslag for et bedre resultat underveis.

Anders, Skotbu, 22. april 2019

Maling av garasje og port

Utførte maling av dobbeltgarasje, gjerde og diverse. Beising av terrasser, noe mindre snekkerarbeid. Meget professjonelt utført. Møtte presist og som avtalt. Jobbet kontinuerlig gjennom dagen uten avbrudd. Meget grundig og nøyaktig i sitt arbeid. Vi er meget fornøyd med utførelsen. Kan absolutt anbefales, vi vil bruke ham igjen.

Kjerstin, Mysen, 10. april 2019

Maling av stue,25 m2

Veldig fornøyd med utført malerjobb. Arbeidet er pent utført, til en god pris. Kommunikasjonen har vært god hele veien, og mitt inntrykk er at dette er en pålitelig og flink arbeider. Jeg bruker gjerne Altmuligmannen igjen til eventuelle fremtidige jobber.

Tone, Moss, 20. mars 2019

Malings arbeider inne hus moss

VELDIG BRA RESULTAT OG AVSLUTTET JOBBEN MED Å RYDDE ETTER SEG. HYGGELIG OG PROFFESJONELL HÅNDVERKER. ANBEFALES.

Oslo, Moss, 18. mars 2019

Sparkling og maling ca 15 kvadrat

Perfekt utført arbeid på sparkling av gips vegger og tak!

Andrea, Fredrikstad, 6. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Krysiak Bygg-og Vaktmesterservice

4.7 101 evalueringer Tistedal

Risum Service AS

4.4 5 evalueringer Halden

Halden Tømrerfirma AS

4.9 29 evalueringer Tistedal