Siste evalueringer (24)

Sparkle gipsvegger i stue og kjøkken

Veldig fornøyd med Alt i Mal. De møtte opp til avtalt tid. Kommunikasjonen underveis var veldig bra og sluttresultatet ble helt glatte vegger. Veldig bra arbeid.

Thomas, Oppegård, 26. feb. 2021

Sparkle og male leilighet

Kjempefornøyd - god kommunikasjon og effektiv.

Frida, Oslo, 3. des. 2020

Sparkling og sliping

Sparkling og maling ca 100 kvm. Proff, bra pris, fleksible, kom til avtalt tid. Kan absolutt anbefales.

Mikael, Vinterbro, 10. nov. 2020

Oppussing soverom,blokkleilighet

Arbeidet ble utført til avtalt tid og til avtalt tid. Oppussingen ble pent gjort, og jeg er meget fornøyd. Har ikke noe å utsette på firmaet, så det kan trygt anbefales.

Heidi, Oslo, 28. aug. 2020

Maling/tapetsering av et ca. 110m2 rekkehus

God pris, godt arbeid, hørte på ønskene våres, rydder etter seg selv. Veldig hyggelig! Vi var fornøyd!

Dette, Oslo, 4. juli 2020

Beise stakittgjerde ca. 30 meter

Ryddig og dyktig firma, god kommunikasjon og flott sluttresultat. Stakittgjerdet ble først vasket/skrapet, grunnet og to lag med beis.

Geir, Kolbotn, 30. mai 2020

Helsparkling av vegger mm

Jeg er veldig fornøyd med jobben Deivis og arbeiderne hans gjorde med helsparkling av stue/kjøkken på ca 80m2. Vi skulle ha listefrie vinduer og tak og overgangene ble perfekte. De var raske og effektive, god kvalitet i jobben og veldig ryddige. Pris som avtalt på forhånd. Anbefales på det sterkeste og er ingen tvil om hvem jeg ringer neste gang vi skal ha noe sparklet.

Robert, Fetsund, 28. mai 2020

Helsparkling

Jobb utført til avtalt tid, pris og kvalitet. Anbefales!

Merete, Oslo, 10. mai 2020

Maling spisestue/kjøkken ca. 30 m2

God kvalitet til avtalt pris.

Ulrich, Oslo, 3. nov. 2019

Maling,fjerning av strietapet,helsparkling av vegg i stua

Jeg er veldig fornøyd med jobben som Deivis gjorte for meg med helsparkling og maling av stue. Det er høy kvalitet på utført arbeid og i tillegg er Deivis en veldig hyggelig maler, lett å kommunisere med og pålitelig. Jeg reiste bort 10 dager og kom hjem til leilighet i orden, og de rydder etter seg. Som tilleggsjobb satte han opp gipsskiver i himling og malte. Jeg kan anbefale denne firma.

Gunilla, Oslo, 15. okt. 2019

Glatte ut vegger - rom 8km2 og ny himling på baderom

Sparklet og malte rom på 8km2, la ny himling på bad, samt tapet på en vegg i stuen. God kommunikasjon hele veien, god kvalitet på jobben, profesjonell og ryddet fint opp etter seg. Kan anbefales!

Annie, Oslo, 16. sep. 2019

Sparkling stue 60 kvadrat

Sparklet vegger, listfrie vindusoverganger og til slutt malte vegger og vinduer. Alt utført meget profesjonelt, og ikke minst raskt! Stillte opp på meget kort varsel og overholdt alle avtaler!

Bjørn, Oppegård, 9. aug. 2019

Helsparkling og maling

En flink nok maler med veldig god service og kommunikasjon. Jeg skal samarbeide med de igjen på senere prosjekter. Meget fornøyd.

Paal, Oslo, 14. juli 2019

Veggen maleri

Deivis is a wonderful professional who works very hard to meet good quality. Even if there were some mismatches in the items of ikea, he did streamlined them in my apartment by putting extra work. He solves every issue with logic and is very friendly and cool minded person. We will give him and his team 5 starts. Regards, Jeevesh.

Jeevesh, Oslo, 13. juli 2019

Innvendig maling av leilighet.

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Han kom til avtalt tid hver dag, jobbet effektivt, var ryddig og tok med seg alt søppel da han var ferdig. Prisen var også helt grei. Han kunne sine ting og spurte jeg om råd fikk jeg gode svar! Kan anbefale han.

Liv, Oslo, 13. juni 2019

Male vegger i leilighet.

Malte og sparklet vegger og tak i leilighet. En kvalitetsjobb som er gjort. Effektiv og grei kommunikasjon. Ryddig. Selvom undertegnede hadde litt knapt med tid fikk han gjort jobben slik at vi kunne flytte inn. Gir mine beste anbefalinger.

Ragnhild, Drøbak, 5. juni 2019

Maling av grunnmur og div vegger innvendig

Davis did a great job, came on time, did the job, cleaned and with ok price. I can recommend him. Davis gjorde en god jobb, kom som avtalt med alt utstyr og gjorde det vi avtalte. Ryddig etterpå. Veldig hyggelig.

Maria, Vestby, 29. mai 2019

Maling av vinduer utvendig,stuetak og peis.

Etter at en liten misforståelse ble ryddet av veien, var jeg veldig fornøyd med arbeidet som er gjennomført. Kom til avtalt tid, jobbet effektivt og var høflig og hyggelig.

Reidun, Oslo, 20. mai 2019

Maling nordvegg enebolig

Betalt en rimelig pris på profesjonelt og effektivt malerarbeid utendørs! Holder avtaler og er god i kommunikasjonen. Kan anbefales!

Vibecke, Oppegård, 9. april 2019

Painting walls and ceiling 22 m2

The painter did an amazing job, he was highly skilled and a perfectionist. Exactly what I had in mind when I put this job out. The job included painting coving (stukkatur) which he was really good at, some of the edges are so sharp it looks like it was done by a machine. I will definitely be using him again.

Andre, Oslo, 8. april 2019

Maling og div. sparkling av sprekker.

Det ble gjort en utmerket god jobb, grundig og profesjonelt utført. Ferdig til avtalt tid og til konkurransedyktig pris. Firmaet er så absolutt å anbefale for andre å bruke.

Oddleif, Frogner, 3. april 2019

Trenger å få malt en gang,ca 7m lang og trappeoppgang 3 etasjer

Meget dyktig maler. Er nøye og kvalitetsbevisst. Profesjonell i utførelsen og jobber ryddig og stille, merker nesten ikke at han er der. Veldig fornøyd med resultatet. Vi malte en stor inngang og trappeløp. Han løste utfordringene som dukket opp på en glimrende måte, flink til å kommunisere. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefale han videre.

Thomas, Oslo, 18. mars 2019

Rette av vegger i stue og eventuelt male denne.

Veldig nøye og kvalitetsbevisst maler. Vi skulle hel-sparkle og male stue, pipe samt skifte alle lister. Skulle også male kjøkken. Vi er veldig fornøyd med arbeidet. Han møtte opp til avtalt tid og var ferdig når han skulle og til avtalt pris. Vi ble nødt til å gjøre noe ekstra arbeid og det tok han på strak arm uten problem. Deivis var også en hyggelig kar som det var lett å kommunisere med. Vi kan trygt anbefale Deivis og vil sikkert benytte han igjen om behovet oppstår.

Morten, Sofiemyr, 13. mars 2019

Sparkling av hjørner og noe sparkling av vegger.

Flink fyr. Enkel og kommunisere med og gjorde det han skulle. Prøvde heller ikke prate seg til andre jobber. Fullførte arbeidet i tide og føler prisen var bra. Kan anbefale han videre.

Dag, Oslo, 6. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER