Siste evalueringer (24)

Slå opp vegger til kjøkken

Jostein var hyggelig under befaring and ga en god beskrivelse av hvordan jobben best skulle bli utført samt valgt av materiale. Dessverre ble start av jobben forsinket med en helg da tidligere jobb ikke ble sluttført i tide. Utført arbeid var i henhold til beskrivelse, men noe slurv i kanter/skjøter.

Einar, Stavanger, 7. nov. 2020

Legge veggplater i et rom på 12 m2 og liste tak,omkring 2 vinduer og dør.

Jobben Welink gjorde innebar legging av veggplater, vegg-ti-vegg-teppe, justering av el-punkter, listing over alt, blending av gammel lufteventil samt røropplegg til sentralfyr som er avviklet, på et ungdoms/gjesterom på 12m2. Kort sagt full oppussing. Alt ble gjort få dager etter at vi avtalte jobben. Veldig hyggelige håndverkere med tydelig yrkesstolthet, som kom med gode råd underveis. Et par feil med el-punktene etter endt oppdrag ble rettet opp av elektriker dagen etter, uten tillegg i anbudsprisen, som var god. Vi er godt fornøyd med jobben, anbefaler gjerne dette firmaet, og kommer til å kontakte dem igjen for eventuelt nye oppdrag.

Terje, Hafrsfjord, 3. okt. 2020

Pusse opp kjellerstue

Koselige og gode folk! Kom med ideer og tips, var pålitelige og gjorde jobben skikkelig! God kommunikasjon underveis! Ryddig og effektivt!

Anne, Bryne, 2. sep. 2020

Listing av loftstue

Veldig fornøyd med utført arbeid. Anbefales!

Ronny, Sandnes, 26. aug. 2020

Rive og sette opp nye gipsplater i gang

Bra arbeid og god oppfølging.

Torgeir, Stavanger, 10. aug. 2020

Ny gipsvegg

Jeg benyttet Welink til å sette opp lettvegg, gipse en vegg og liste flere rom. Han formidlet kontakt med elektrikerfirma han samarbeider med. Jeg er meget fornøyd med snekkrarbeidet til Skretting. Han gav gode råd underveis og resultatet ble bra. Elektrikerarbeidet var ikke tilfredsstillende. Deler av arbeidet måtte gjøres om pga feil og dårlig utførelse. I faktura fra Weilinks, var tillegg for elektrikertjenester nærmest 4doblet av det som ble forespeilet i anbudet, Anbudet oppgav kun knappe 5% tilleg i timespris. Istedet ble jeg fakturert med 10% av hele Elektr. Regningen. Jeg møtte først ingen forståelse fra Skretting om min misnøye ift dette, men var så villig til å møtes på halvveien.

Arne, Stavanger, 3. aug. 2020

Bytte tekking garasje

Fornøyd med jobben!

Birgitte, Stavanger, 29. juli 2020

Gipse inn et ventilasjonsrør

Bevisst villedende markedsføring, påfulgt av bevisst ignorering av kunden. Kort oppsummert: Welink Figgjo har stått for den dårligste kundebehandlingen jeg noensinne har opplevd. Villedende, arrogant og uhederlig behandling av kunden. En snekker møtte opp på en "gratis befaring" og gav meg et pristilbud på en times arbeid for 1161 kroner. Etter signert avtale hentet han en medhjelper som satt bortgjemt i bilen. Denne medhjelperen gjorde svært lite. Snekkeren jobbet i 65 minutter for så å gi meg en regning på 4775 kroner for 6 timer. I ettertid har Welink Figgjo ignorert flere av mine henvendelser og sender i stedet saken min til inkasso. Null ønske om kommunikasjon, null kundeservice.

Frida, Stavanger, 23. juli 2020

Dere glemte å si hvor fornøyde dere var med arbeidet som ble gjort. Dere glemte å si at dere signerte på en timebasert avtale som var tydelig spesifisert. At dere i tillegg glemte å si at det ble en 3 timers jobb med to personer inkludert innkjøp materiell og kjøring synes vi er veldig leit. At dere kommer med usannheter synes vi er beklagelig, vi gjemmer oss aldri, vi respekterer alltid en avtale, synd dere ikke gjorde det. Men vi forstår i ettertid at dere ikke hadde råd til å betale dette, synd dere ikke sa det til oss så kunne vi fått til en løsning. Lykke til videre, ærlighet varer lengst.

WELINK AS 29. okt. 2020

Fikse underside av hytte

Welink utførte jobben på en absolutt tilfredstillende måte. Flinke folk, pålitelige og god kommunikasjon underveis. Anbefales!

Odd, Sandnes, 14. juli 2020

Snekker jobb ! kledning etc.

5 Stjerner fra meg,alt som avtalt . Welink anbefales og brukes gjerne på neste jobb.

Svein, Ålgård, 22. mai 2020

Skifte kledning enebolig/renovering platting

Arbeidet ble utført fagmessig, ryddig, pålitelig, effektiv, og det var god kommunikasjon underveis.

Per, Sandnes, 3. mai 2020

Bod på soverom

Svært fornøyd med ferdig resultat. Bod ble satt opp raskt og hele prosessen ble ryddig håndtert av Welink. Jeg ble imponert av deres fokus på renslighet (t. D bruk av innesko og alltid ryddig arbeidssted) og hvor fredelig prosessen foregikk. Anbefales, og jeg bruker de gladelig igjen ved senere anledning.

Aina, Bryne, 8. mars 2020

Skal pusse opp/ bygge om 3 rom i første etasje

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført, gode forslag til løsninger og materialvalg. Ryddig og fin arbeidsplass underveis. Meget pent utført arbeid med spesial laget spiletak !

Jan, Bru, 22. feb. 2020

Skifte kledning øverst på garasje. 3 bord på hver av sidene

God kvalitet og service.

Anita, Stavanger, 19. feb. 2020

Isolasjon og panel skråtak ca 9 kvm

Welink fôret ut to takvindu, etablerte lufting, isolerte, la panel og listet et lite loftsrom for oss. Vi var veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble gjort, og overgitt forventningene våre! Foreslo gode løsninger, fint arbeid, fornuftig pris (vi hadde to andre tilbud som lå langt over), god kommunikasjon underveis, og ikke minst meget hyggelige og sympatiske håndverkere. Anbefales!

Pål, Sandnes, 18. nov. 2019

Bytte av søyler og kledning.

Svært raskt og nøyaktig utført arbeid! Anbefales.

Øyvind, Lye, 28. aug. 2019

Oppgradering av bad

Veldi bra utført jobb, grei pris, god kommunikasjon.

Stein, Hovsherad, 20. juni 2019

Justering av ytterdør

God kvalitet på arbeidet og god kommunikasjon underveis!

Anna, Tananger, 14. mai 2019

Renovere terrasse

Godt arbeid, raskt utført, med god kommunikasjon gjennom hele.

Adrian, Stavanger, 12. mai 2019

Montere lister

Veldig god kommunikasjon. Svarte raskt og god pris.

Linn, Sandnes, 11. mai 2019

Justere ytterdør

Welink AS justerte ytterdøren vår. De svarte raskt på alle henvendelser og utførte godt arbeid til avtalt tid.

Marita, Stavanger, 6. mai 2019

Nytt panel på garasjevegg 12 m2

God kommunikasjon underveis, svært raskt og nøyaktig utført.

Camilla, Stavanger, 4. mai 2019

Sette inn nytt vindu

Lite proff. Sluttresultatet på utsiden er bra,men for å komme ditt tok lang tid. To stk for å liste et vindu på utsiden,og det tok 6 timer for dei til å klare dette. Sette inn vinduet feil så listverket ikke passet er kanskje en grund til at det tok lang tid.

Siv, Sandnes, 25. april 2019

Synd du ikke er fornøyd når sluttresultatet ble så bra. Underveis gjør vi en feil, så retter vi opp dette uten tillegg i pris. Ha en fin sommer.

WELINK AS 19. juni 2019

Hjelp til fiksing av vegg og gulv på hytten på giljastølen

Er kjempe fornøyd med jobben som ble gjort på hytten vår. Effektivt,pålitelig,god kommunikasjon underveis frem til jobben var ferdig. Anbefales.

Heidi, Røyneberg, 31. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

DPD Beker Bygg

4.8 49 evalueringer Figgjo

Elektropro AS

4.9 24 evalueringer Figgjo

Welink AS

4.4 24 evalueringer Figgjo