Siste evalueringer (7)

Beising

Kan anbefales.

Anders Teilstad, 27. aug. 2020

Kjøkkenmontering

Ullern bygg leverte montering av kjøkken inkludert elektriker og rørlegger til veldig god kvalitet og konkurransedyktig pris. Ullern Bygg løste smidig og effektivt noen uforutsette ting som oppstod underveis i oppdraget. Også dette til gode priser. Vi er veldig fornøyd med både prosjektledelse, gjennomføring og kommunikasjon og kan varmt anbefale Ullern Bygg.

Esben Berg Aasgaard, 14. april 2020

Oppussing stue og kjøkken

Hyggelige karer som utførte kvalitetsarbeid til en meget god pris. Meget god kommunikasjon underveis. Tone F. Nord.

Tone Furu Nord, 7. april 2020

Nytt gulv med varmekabler + sparkling/maling av vegg. oppstart uke 6.

Miri & co leverte arbeid til avtalt tid og med god kvalitet. Vi utvidet rammene noe underveis da vi fikk gode forslag til løsninger som forbedret våre initielle planer. Jobben endte som en renovering av kjøkkenrommet, inkludert nytt gulv, vegger og tak samt noe arbeid på peis/pipe. Kan trygt anbefale dem til andre kjøkkenjobber og diverse annen oppussing!

Einar Undlien Wisth, 31. jan. 2020

Vegger og gulv. haster!

Raskt svar, ryddig og godt spesifisert tilbud, effektiv gjennomføring og hyggelig og konstruktiv prosjektleder (Miri) som fulgte opp jobben daglig. Anbefales uten forbehold!

Arsalan Ali, 21. jan. 2020

Maling av 45m2 stue/kjøkken

Brukte Ullern Bygg til maling og helsparkling av kjøkken/stue. Veldig flinke folk, som jobber profesjonelt og effektiv samt er veldig løsningsorienterte. Anbefales her fra.

Oda Munthe-kaas, 21. jan. 2020

Utvidelse av soverom. riving + overflatearbeider

Gutta var seriøse og ønsket å gjennomføre en bra jobb. Arbeidet ble utført med et bra resultat. Trøbbel med tapet-levernadør tok Ullern Bygg seg av, og alt i alt var dette en bra opplevelse for oss som kunde.

Terje Ulvestad, 8. mai 2019
Vis flere evalueringer

Kart