Siste evalueringer (12)

Kjøpe inn og montere utebod-byggesett

Effektiv og proff, kommuniserer godt underveis. Hyggelig å samarbeide med.

Magnus, Åsgårdstrand, 8. mars 2021

Ekstra soverom eller sovealkove i stue

Meget godt fornøyd med jobben som ble utført. Alle avtaler ble overholdt, god kommunikasjon underveis og kvaliteten på arbeidet var utmerket. Prisen var også god! Kan bare anbefale Aleksander Apall på det sterkeste!

Raja, Husøysund, 2. des. 2020

Montering av innerdør

Litt vanskelig kommunikasjon underveis og jobben ble for så vidt gjort bra, men noe feil på dørhåndtak montering og en list som ikke var festet bra nok.

Marius, Tønsberg, 14. okt. 2020

Hei Marius og takk for sist. Har forsøkt å kontakte deg ifm dette. Hadde inntrykk av at du var fornøyd med jobben og prosessen. Ang. kommunikasjonen så formidlet jeg at denne lille jobben kunne tas innimellom jobber da vi hadde fullbooket måneder framover. Dette var ok for deg og jeg skulle gi beskjed når en luke åpnet seg :) Om dørhåndtaket har blitt litt slakkt så kan det enkelt skrus til. Dette er helt normalt. De klipslistene som er blitt brukt på gulvet hang ikke så godt fast. Om det er disse du mener så kunne jeg kommet innom å skutt de fast. Ta alltid kontakt om det skulle være noe med utført jobb. Da ordner jeg :) Ønsker deg en fin sommer! Mvh Aleksander

TØNSBERG BYGGTJENESTER ALEKSANDER APALL 29. mai 2021

Rehabilitering av yttervegg

Vi er veldig godt fornøyd med arbeid - rehabilitering av yttervegg og terrassegulv - utført av Tønsberg Byggtjenester v/Aleksander Apall. Pålitelig, rydding og prisgunstig. Vi anbefaler gjerne Tønsberg Byggtjenester til andre. Med vennlig hilsen Anne Ramnæs Hjalmarsson.

Anne, Nøtterøy, 28. juni 2020

Bytting av vinduer

Ryddig tilbud, god kommunikasjon underveis. Faglig fint utført arbeid.

Allan, Vear, 21. mai 2020

Bygge en liten redskapsbod på 6kvm. bygge en platting på ca 40 kvm.

Flott utført jobb til avtalt tid og pris.

Atle, Nøtterøy, 26. april 2020

Bygging av platting

Tønsberg Byggtjenester leverte iht avtale og litt til. Er svært fornøyd med sluttresultatet. I tillegg til å levere god kvalitet, leverte de også best på pris. Kan anbefales!

André, Vestskogen, 24. april 2020

Trenger å få lagt en treveranda. ca 50 kvadratmeter.

Vi er veldig fornøyd med Tønsberg Byggtjenester, v/ Alexander. God kvalitet på jobben. Raskt utført. En enkel, pålitelig og blid snekker som det er enkelt å forholde seg til. Vi kan anbefale ham til andre.

Roy, Tolvsrød, 10. april 2020

Platting

Kjempe fornøyd med jobben som ble gjort. Hyggelig og ryddig mann. Kan anbefales på det sterkeste.

Lise, Vestskogen, 3. april 2020

Jeg tror jeg trenger en ny veranda i annen etasje i en 4-mannsbolig

Jeg kan krysse av på alle de sjekkpunktene over her. Jeg ser at arbeidet er av god kvalitet,og at Aleksander sitt arbeid er profesjonelt gjennomført. Aleksander er en hyggelig person, som det var lett å kommunisere med underveis i prosessen. Han var klar for både endringer og utfordringer underveis. Jeg anbefaler ham til alle som spør :).

Anne-Kari, Tønsberg, 16. mars 2020

Bytte av vinduer

Pliktoppfyllende og service innstilt faglig godt utført. Kan absolutt anbefales kommer selv til og bruke dem ved neste andledning.

Svein, Vear, 16. mars 2020

Bygge om veranda

Bra og ryddig jobb!

Dag, Tønsberg, 30. jan. 2020
Vis flere evalueringer

Kart