EIENDOMSRESSURS AS

5.0 (5 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

EIENDOMSRESSURS AS

Eiendomsressurs AS driver primært med taksering av bolig i Oslo og Follo-område. Hovedsakelig jobber vi med tilstandsrapporter, men leverer også verditakst og boligsalgsrapport.


Befaring kan avtales både kveld og helgEiendomsressurs AS eies og drives av Takstmann Andreas Høieggen og er sertifisert av Norsk takst for tilstandsrapport, verditakst og boligsalgsrapport. Eiendomsressurs AS holder til på Vinderen i Oslo i kontorfellesskapet Taksthuset.

Vi jobber for det meste med taksering i Oslo og Follo-område, men tar også oppdrag andre steder i Akershus og Østfold.


Tilstandsrapport: Tilstandsrapport er den mest brukte takseringstjenesten ved omsetning av bolig. Den gir en grundig gjennomgang av boligens tilstand. Det gjennomføres fuktsøk, fuktmåling og målinger av blant annet fall og rettningsavvik. Tilstandsrapport kan leveres med eller uten takstmannens vurdering av markedspris.Verditakst: Verditakst består av en byggteknisk gjennomgang (normalt uten grundige undersøkelser), teknisk verdiberegning og takstmannens vurdering av markedspris. Brukes mest ved eierskifte utenom det åpne markedet (refinansiering, arv, samlivsbrudd etc.)


Boligsalgsrapport: Boligsalgsrapport er den mest omfattende taksttjenesten. Den byggtekniske gjennomgangen er mer detaljert enn både tilstandsrapport og verditaksering. Det gjennomføres normalt fuktsøk, fuktmålinger, stikktakning og også eventuelt hulltakning ved behov.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften