Siste evalueringer (12)

Fjerning av mose på skråtak,enebolig i ski.

Kan anbefales.

Dag Hana, 7. sep. 2019

Pris renovering,vask og male/ behandle hustak med takstein

Jeg har fått renset, vasket og malt tak Taket ser helt nytt ut Godt gjennomført arbeide Hyggelige folk.

Bodil Andreassen, 20. aug. 2019

Fjerning av mose på tak

Strålende fornøyd kunde, kvalitet på arbeid var super og de var veldig profesjonelle og pålitelige. Kan sterkt anbefales for mosefjerning og takrens.

Alexandra Hölke, 13. aug. 2019

Rengjøring av tak og takrenner

Kommer som avtalt og gjør en grundig jobb.

Arnfinn Nordal, 13. aug. 2019

Annen rengjøring

Merget bra utført arbeide til en bra pris.

Tore Aas, 9. aug. 2019

Fasadevask - når som helst

De bare gjorde det som var forventet. Helt enkelt :-) Ville brukt dem igjen og vil anbefale dem!

Cato Menkerud, 2. aug. 2019

Takvask - når som helst

Propertia AS gjorde takvask for oss. I tillegg impregnerte de taket og laget en tilstandsrapport for taket. Arbeidene ble utført som avtalt og vi er fornøyde med resultatet. Hele prosessen gikk ryddig for seg fra start til slutt. Vi kan absolutt anbefale Propertia AS.

Ken Drikakisi Eriksen, 24. juli 2019

Vask av takstein på enebolig.

Taket på huset ble lagt i 1995 og ikke blitt vasket før nå. Det ble som nytt etter vask og impregnering. Karene som utførte jobben var meget hyggelige og de ryddet fint etter seg. Skiftet også noen ødelagte takstein. Vi er kjempefornøyd både med jobben og prisen som ble avtalt på forhånd. Kan absolutt anbefale andre og benytte dette firmaet. Kapp 20. 8. 2019 Frank.

Frank Enger, 22. juli 2019

Vask av hustak og vegger

Anbefaler Propertia på det varmeste. De vasket hustak og fasade på enebolig og garasje, og impregnerte taket på begge husene. Firmaet opptrådte profesjonelt og ryddig gjennom hele prosessen og var enkle og hyggelige å samarbeide med. Jobben ble utført til vår fulle tilfredshet, inkl. Å besørge for god tildekking av tilstøtende flater. Vi satte også pris på at de ryddet godt etter seg.

Ingjerd Vestengen, 19. juli 2019

Annen rengjøring

Takvask+fasadevask, og maling av tak. Meget godt fornøyd med resultatet, og gjennomføringen. Fikk mange gode tips underveis og etter at arbeidet av avsluttet, om blant annet pipe, takrenner og hva som burde gjøres før forestående maling av hus. Rydder opp etter seg 100%, kommer til avtalt tid, og gir god informasjon når de måtte utsette malingen noen dager pga utrykt for regnvær. I tillegg to superhyggelig karer som gjør jobben. God valuta for pengene, dette kan absolutt anbefales.

Øyvind Espelund, 19. juli 2019

Fasadevask - når som helst

Godt gjennomført arbeid. God kommunikasjon underveis og veldig hyggelige folk. Ville brukt de igjen.

Terje Nicolaysen, 5. april 2019

Fasadevask - når som helst

PROPERTIA anbefales på det varmeste. Hardtarbeidende og hyggelige håndverkere , som gjør en møysommelig jobb, med god presisjon. Ingen krav om bruk av lift rundt bygningene, og prisen er upåklagelig. Fra første kontakt til jobben var utført, har det vært raske tilbakemeldinger, og god informasjon. Tak på enebolig og garasje ble spylt rent for mose og sopp, og etterbehandlet for nye påvekster. Berørte flater, og bakke ble spylt rent når taket var klart. Resultat: Takene ble som nye. Frisk rødlig farge igjen, uten skitt og mose. Nå kan utesesongen nytes i hagen, uten mosedotter som kommer trillende fra takene.

Elin Johnsen, 13. mars 2019
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Propertia AS

4.9 12 evalueringer Rasta

Anders M. Eikeland

  Rasta