Siste evalueringer (14)

Legge belegningsstein i innkjørsel

Utvidet innkjørselen med belegningsstein og la ned dreneringsrist. Meget fornøyd med resultatet. Benytter gjerne Briljant Bygg igjen ved neste behov.

Tor, Hvalstad, 9. sep. 2021

Legge belegningsstein.

Veldig flinke folk som var lette å kommunisere med under arbeidet som pågikk. Prisen var bra og helt og fullt konkurransedyktig i forhold til de andre som var på befaring. Kan anbefale disse og kommer til å ringe dem igjen neste gang jeg trenger hjelp til hage eller snekkerarbeide. Ikke noe problem i forhold til hverken tidsbruk eller faktura heller.

Morten, Drammen, 1. sep. 2021

Vi ble godt tatt i vare på, så dette var ikke noe problem :) Nyt den nye gårdsplassen som du har ventet så lenge på!

BRILJANT BYGG AS 13. okt. 2021

Reparere sprekk/avskaling grunnmur

Jobben måtte av naturlige årsaker gjøres i flere etapper, og vi ble holdt godt informert om når de skulle komme innom og hvilke valgmuligheter vi hadde underveis. Sluttproduktet ble veldig bra. Bruker gjerne Briljant bygg igjen.

Thomas, Oslo, 1. sep. 2021

Takk for hyggelig samarbeid Thomas. Bra tilbakemeldinger fra deg også hele veien.

BRILJANT BYGG AS 13. okt. 2021

Rive eksisterende og installere ny acudrain

Svært fornøyd med både prosess, kommunikasjon og kvalitet på arbeidet levert av Briljant Bygg. Opptrer meget ryddig, hurtig og tydelig i kommunikasjonen fra anbud til skriftlig tilbud - møter til avtalt tid og leverer arbeidet til robust kvalitet i henhold til avtale. Jeg velger disse gutta neste gang jeg skal gjøre tilsvarende arbeid.

Erik, Oslo, 29. aug. 2021

Ny murpuss på grunnmur

Pusset grunnmur med godt resultat og til en ok pris. Flinke på kommunikasjon og lette å ha med å gjøre. Anbefales.

Bjørn, Jar, 28. aug. 2021

Bytte av kledning

Flinke gutter som gjør en god jobb. Huset vårt fikk ny kledning i løpet av et par uker. Jobben gikk veldig raskt og effektivt. De er greie å kommunisere med og man får gjort den jobben man ønsker. Kommer til å kontakte dem igjen når jeg trenger noe annet gjort på hus eller i hage.

Håkon, Sandvika, 26. mai 2020

Støttemur for uteplass

Briljant bygg gjorde en meget god profesjonell jobb og kom med gode forslag for løsninger under jobben. De brukte riktig fagfolk til de forskjellige oppgavene fra forskaling, støping og snekring. Noen som førte til at resultatet ble bedre enn vi forventet. Det var god kommunikasjon gjennom hele prosessen og jeg ville ikke nølt med å bruke dem igjen.

Morten, Oslo, 13. mars 2020

Lage støttemur,ca 30 meter med grunnarbeid.

Kunne ha krysset av flere av alternativene her. Veldig flott firma med dyktige unge menn, og vi har hatt veldig god kommunikasjon underveis. Anbefaler Briljant Bygg på det varmeste.

Elin, Sandvika, 20. des. 2019

Oppusning av 2 etasjer i enebolig samt utskiftning av tak og veggkledning.

Profesjonell utførelse av arbeidet, faglig dyktig. Arbeidet ble utført iht. Kontrakt og vi er fornøyd med kvalitet på det utførte arbeidet. Kommer til avtalt tid, holder meget god orden under arbeidet, opptatt av å levere etter kundens ønske. Da det oppstod problemer, inkluderte de oss og kom med forslag for løsninger. Var veldig service innstilt og jeg kan definitivt anbefale de videre!

Adrian, Hønefoss, 17. okt. 2019

Rette opp støttemur

Briljant bygg As har satt støttemur av granitstein og kantstein. Rettet opp belegningsstein på gårdsplassen. Dette ble grunndig utført med fjerning av leire og jord og oppfylling med drenerende masser. Alt overskuddsmasser ble kjørt bort, og da arbeidene var ferdig var det like ryddig. Arbeidet ble utført iht. Avtale, og vi er godt fornøyd med resultatet. Under arbeidet dukket det opp noe ekstra jobb rundt kummen. Dette ble rettet opp grundig og jeg fikk en grei pris på ekstra arbeidet. Både Adam og kristoff som ledet prosjektet er veldig flinke med å komme med løsninger. Kan trygt anbefale dette firma.

Najaf, Oslo, 22. mai 2019

Bygge terasse

Brukte BriljantBygg til å bygge terasse, grave ut masser, trær og busker fra hagen. De planerte hagen bygget støttemur av granittstein rundt hagen og deretter la de ferdigplen. Terrassen ble kjempefin. Snekker Adam som bygget terassen var kjempeflink og utførte jobben etter våre forventninger. Støttemuren og jobben i hagen ble grundig utført. Vi var litt uheldig med været som forsinket arbeidet litt men det var flere dager der gutta jobbet i regnvær. Kjempe innsats. Vi er kjempe fornøyd med sluttresultatet. Kan trygt anbefale dette firma.

Najaf, Oslo, 5. mai 2019

Graver

Problemer fra start. Bedriften har lagt masse over til nabo og ødelagt hekkplanter som skiller eiendommen. Briljant Bygg nekter også å rette opp sine feil. Styr unna denne bedriften. Useriøst.

Runar, Drammen, 2. mai 2019

Det er beklagelig at du har denne opplevelsen av oss. Vi stilstreber oss på hvert prosjekt å ha 100% fornøyde kunder og varig kvalitet på alt vi gjør. Vi opplevde at våres råd rundt oppstart pga av vær ble tilsidesatt og at våre råd rundt kvalitetssikrer løsning ikke ble vurdert. Vi håper at salget av huset gikk bra.

BRILJANT BYGG AS 2. mai 2019

Graving og drenering

Briljant Bygg var utrolig profesjonelle og ryddige på befaring, og påpekte forskjellige løsningsalternativ. Kontrakten var lettleselig og enkel å følge opp. Arbeid med drenering, planering, pigging, murroppbyggelse m. M. Ga et utrolig fint og varig resultat. Både jeg som kunde og naboene følte seg godt ivaretatt. Jeg vil sterkt anbefale å høre med Kristoff og Adam på hvordan ute prosjekter kan løses slik det er til riktig kvalitet.

Torbjørn, Borgen, 12. mars 2019

Trenger taktekker

Veldige hyggelige og flinke folk. Gjør grundig arbeid og gir god informasjon og service.

Nadeem, Oslo, 23. feb. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER