Siste evalueringer (24)

Maling innendørs

Nexus malerservice malte veger, tak lister og trapp i vårt hus. Vi er fornøyde med kommunikasjonen og han kom raskt i gang. Spiros er en pålitelig fyr og vi kan anbefale han videre.

Ove, Vollen, 10. april 2021

Male leilighet

Spiros er en veldig hyggelig fyr som fulgte opp jobben veldig godt og arbeidet veldig effektivt. Godt fornøyd med resultatet.

Ine, Oslo, 7. april 2021

Helsparkling av strietapet

Spiros har først og fremst gjort en veldig god jobb, men i tillegg har kommunikasjonen vært helt super underveis. Vi fikk en god pris av en pålitelig og skikkelig hyggelig mann. Anbefales på det sterkeste!

Unn, Haslum, 16. mars 2021

Male

Fulgte opp på alle avtaler, og ordnet opp når det måtte gjøre noen justeringer. Positiv. Svarer raskt på kommunikasjon.

Ann-Helen, Oslo, 30. des. 2020

Malerjobb innvendig,pluss fjerning av strie. bærum

Ga oss den beste prisen, og gjorde jobben bra.

Jan, Haslum, 2. nov. 2020

Sparkle/male stue

Hel sparklet gammel strie - malte stue og tak. Kom raskt på befaring og startet jobben uken etter. Ble ferdig på 5 dager. Pålitelig,kom til rett tid, gjorde en bra jobb, holdt seg til avtalt tid og pris. Litt dyrere enn andre, men det er det verdt! Anbefaler virkelig Nexus Malertjenester.

Sara, Oslo, 19. okt. 2020

Male vegger og tak i 3-roms leilighet på 60 m2 i oslo sentrum

Jeg kan gi Nexus mine aller beste anbefalinger. Spiros er en hyggelig og ryddig kar som svarer raskt og kommuniserer klart og tydelig. Han malte tak og helsparklet og malte alle vegger i min leilighet på 60 kvadratmeter i Oslo. Jobben ble gjennomført til avtalt tid og til avtalt pris, og resultatet ble meget godt. Noen småting vi gjerne ville ha rettet opp etter ferdigstillelsen ble fikset raskt og pent. Jeg kommer ril å velge Nexus til neste malerjobb.

Dagfinn, Oslo, 13. sep. 2020

Male stue/kjøkken/trapperom/gang

Spiros gjorde en fantastisk jobb med å male stua/trapperom/gangen vår!

Camilla, Røyken, 12. sep. 2020

Sparkle og male 3 rom

Gjorde en god jobb, kom til avtalt tid og gjorde seg ferdig til avtalt tid. Kan anbefales.

Stian, Asker, 29. juni 2020

Male stue/kjøkken med trappoppgang og en gang.

Nexus Malertjenester hjalp oss med maling og sparkling innvendig i store deler av huset De var kjappe til å svare på henvendelser på Mitt Anbud, kommunikasjonen var ryddig og tydelig, de handlet inn maling for oss og gjorde en fantastisk malerjobb til avtalt tid og på estimert tid.

Camilla, Drammen, 16. juni 2020

Maling innendørs

Spiros malte to store oppholdsrom i første og andre etasje, samt trapp og rekkverk. Han er pålitelig, effektiv og svært hyggelig å kommunisere med. Kan absolutt anbefales videre.

Birger, Østerås, 14. juni 2020

Male stue,gang og tre soverom

Spiros har malt hele leiligheten vår på ca 70 kvm, 6 rom på 6 dager, inkl alle dører, lister og karmer. Han er utrolig nøye og dyktig, og vi er kjempefornøyd med alt! Spiros er også en veldig hyggelig og behagelig person, lett å kommunisere med og alt har gått på skinner hele veien. Vi kommer garantert til å bruke han igjen!

Liv, Oslo, 6. juni 2020

Maling av leilighet.

Veldig fornøyd med Nexus Malertjeneste. Spiros er effektiv, politelig, ryddig og det var bra kommunikasjon underveis og flott resultat til en god pris. Kan trygt anbefale Nexus Malertjeneste!

Anne, Oslo, 20. april 2020

Maling av enebolig over 3.etg,innendørs.

Vi hadde en utrolig god opplevelse gjennom vårt samarbeid med Nexus Malertjenster. Fra start var Spiros svært imøtekommende og hyggelig; han kom med forslag på forbedringer og tilnærming på arbeidet. Når vi trengte hjelp med fargevalg (til et helt hus) tok han seg tid med en gang og kom på en ekstra befaring, slik at vi fikk gjort mange gode valg, basert på hans tips og erfaringer. :) Underveis har Nexus Malertjenster vært svært proffesionelle og levert som avtalt innenfor tid, pris og kvalitet. Vi følte oss veldig trygge hele veien, og ville gjerne brukt Nexus Malertjenster igjen.

Molly, Oslo, 4. mars 2020

Helsparkling 3 rom

Spiros helsparklet to soverom og kjøkken så vi ble kvitt gammel strietapet på veggene. Veldig fornøyd med både resultatet og kommunikasjonen underveis. Vil absolutt anbefale Spiros!

Astrid, Oslo, 12. jan. 2020

Maling av stue

Supert resultat på maling av stue og gang. Ryddig og effektivt gjennomført. God kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd! Vil absolutt anbefale denne maleren til andre.

Thea, Oslo, 8. nov. 2019

Maling av soverom ca 13 m2

Hyggelig maler. Kom til avtalt tid, og jobben ble raskt og godt utført.

Runi, Oslo, 19. sep. 2019

Maling innvendig av 100 m2 bolig

Pålitelig, flink, holdt fristen og bra kommunikasjon underveis. Kjempefornøyde!

Kine, Oslo, 25. juli 2019

Helsparkling og maling av stue og trappeoppgang

Spiros har gjort et stort arbeid i vår bolig med helsparkling og maling av to etasjer + trappeoppgang. Han tok oppdraget raskt, jobbet effektivt og nøye, og resultatet ble veldig flott! Kommunikasjonen har gått knirkefritt, og alt har skjedd som avtalt. Vi kan trygt anbefale Nexus til lignende oppdrag!

Tone, Lommedalen, 16. juni 2019

Maling av gang og kjøkken

Raskt og profesjonelt levert av Spiros!

Erlend, Oslo, 4. juni 2019

Maling av tak og vegger i leilighet

Er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført raskt og etter avtale. God kommunikasjon underveis. Anbefales! Grete Woldvik.

Grete, Reistad, 20. mai 2019

Maling av tak og vegger i leilighet

Kan på det varmeste anbefale Spiros hvis du skal ha noe malt. Leverte både kvalitetsmessig og tidsmessig i topp klasse. Neste gang jeg skal ha noe malt kommer jeg til å ringe Spiros igjen.

Terje, Drammen, 10. mai 2019

Innvendig maling av 40 kvm leilighet (toroms)

Meget fornøyd med hele prosessen. Hyggelig og positiv håndverker som gjorde malejobben til avtalt tid og pris. God kommunikasjon hele veien. Følte meg trygg på at det vi var enige om ble utført slik det skulle. Han forsto mitt behov og tilpasset arbeidet etter det. Annefaler gjerne Nexus til andre som trenger malerhjelp.

Joakim, Oslo, 25. april 2019

Sparkling

Veldig fornøyd med utført arbeid. Han jobbet kjapt og effektivt, og vi hadde god kommunikasjon hele veien. Resultatet ble fantastisk. Anbefaler Nexus malertjenester på det sterkeste.

Hilde, Oslo, 11. april 2019

Slipe og sparkle vegg

Nexus malertjenester gjorde en kjempejobb. Han var svært enkel å kommunisere med, forstod akkurat hva vi ville ha, kunne utføre jobben raskt og gjorde en helt formidabel jobb med kjøkkenet vårt. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firmaet!

Johanne, Oslo, 10. april 2019
Vis flere evalueringer

Kart