Siste evalueringer (21)

Skifte av varmtvannsberedere (sameie)

Oppsummert er det godt stykke arbeid som er gjort, ting ble gjort ferdig før frister o. L.

Robin Nguyen, 11. nov. 2019

Oppussing av bad

Jeg er meget fornøyd med sluttresultatet. Badet mitt er blitt veldig fint, og jobben som har blitt utført er særdeles bra gjennomført. Gutta som jobbet på badet mitt, var utrolig høflige, flinke, pålitelige og punktlige, så ingenting negativt å meddele. Kommunikasjonen underveis var noen ganger litt utfordrende, dessverre trekker dette noe ned for min del, men badet ble som sagt knallbra og jeg angrer ikke på at jeg brukte Rørmont AS.

Anette Straith, 18. okt. 2019

Nytt bad i kjeller + nye rør/avlopp

Vi hadde Adnan på befaring før jobben og han ga et bra og seriøst inntrykk og deretter et godt tilbud. Når arbeidet var igang var det rørlegger Suad som var vår kontaktperson og som ordnet alt. Vi hadde totalprosjekt der Rørmont ordnet alt av snekkerarbeid, elektriker, rørleggerarbeid, flislegging, maling i et baderom og en liten toalett + nytt opplegg i vaskerom og kjøkken. Vi er veldig godt fornøyd med å ha hatt Rørmont og Suad hos oss. Vi har fått mange gode råd under arbeidet og er veldig fornøyd med resultatet. Alt gikk etter avtalt fast pris og eneste gang det ble noe ekstra arbeid var det klart og tydelig avtalt.

Jakob Tejler, 29. juli 2019

Oppussing av bad

Jobben er nydelig utført - badet er ikke til å kjenne igjen! ! De er pålitelige, meget ryddige og profesjonelle. Kommunikasjonen fungerte også veldig bra; jeg ble kontaktet underveis for eventuelle avklaringer og status. De var også flinke med å gi råd og fortløpende å finne gode løsninger. Til sist, men ikke minst - det var meget overkommelig pris på totalarbeidet. Rørmont AS anbefales på det sterkeste! !

Maja, 6. feb. 2019

Jeg har ett bad og separat wc som skal pusses opp

Jeg total-rehabiliterte bad og WC høsten 2017. Jeg er meget fornøyd med den jobben Rørmont AS har gjort. Jeg vil spesielt fremheve servicenivået, da så fort jeg påpekte ting ble det fortløpende korrigert. De gjennomførte også jobben til avtalt tid og pris. Kan trygt anbefale Rørmont AS videre!

Jan-ove Otten, 20. aug. 2018

Renovering av flere toaletter i bedrift i oslo

Kom til avtalt tid. Var ferdig til avtalt tid. Nydelige resultater. Renoverte 3 stk toalett rom. Gode på design forslag. Color Line er meget fornøyd!

Irene Larsen, 21. juni 2018

Bygge nytt bad i kjeller

Rørmont gjorde jobben på en strålende måte, til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefale Rørmont.

Frank Wold, 12. april 2018

Oppussing/renovering av bad

Var raske og effektive og gjorde en god jobb. Litt kommunikasjonsproblemer ellers ok. Vil kunne bruke de igjen.

Morten Deol, 21. okt. 2017

Koble til oppvaskmaskin

Rask svar på meldinger, og kom til avtalt tid! Gjennomførte jobben raskt og jeg er veldig fornøyd.

Marie Harila, 19. juli 2016

Bytte varmtvannsbereder

Fine folk som gjorde jobben de hadde fått.

Per Christian Gundersen, 23. mai 2016

Bytte varmtvanntank

God og rask montering!

Marius Jansen Heien, 9. mai 2016

Oppussing av lite bad

Hyggelige, leverte i tide og på avtalt pris, og resultatet ble akkurat slik jeg så for meg. Fleksible hvis jeg hadde ønsker underveis, sålangt det lot seg gjøre. Noen små språkutfordringer med underkontraktører, samt litt rusk og rask som ble liggende igjen i hagen, men ikke noe som preget sluttresultatet.

Siri N Moen, 4. mai 2016

Skifte varmtvannsbeholder

Godt utført jobb til avtalt tidspunkt. Fikk en faktura som ikke var i tråd med avtalt pris, men vi ble raskt enige.

Lars Erik Petersen, 24. april 2016

Kjøp og montering av dusjkabinett

Kom til avtalt tid. Fornøyd.

Fredrik Risbø, 17. april 2016

Omlegging av rørsystemer i kjeller

Raskt og effektivt arbeid som holdt hva de lovet på tid og pengeberegning, det var ryddet og fint etter de. Hyggelige folk med god kommunikasjon, er absolutt å anbefale :-).

Knut Resberg, 16. mars 2016

Oppussing av bad

Adnan og Rørmont gjorde en strålende jobb med badet vårt. De gjennomførte en totaloppussing (inkl flytting av wc og dusj) av vårt 2,5 kvm bad, og var ferdige innen avtalt tid og budsjett. Adnan var den første som svarte på mittanbud.no, og den som tok seg best tid på befaringen. Som om ikke det var godt nok, var tilbudet hans 20% rimeligere enn nærmeste konkurrent (vi inviterte de 4 entreprenørene med best rating til befaring).

Johan Andre Gressberg, 12. mars 2016

Utskifting av 5 stk 300 l varmtvannsberedere

Bra utført! Bestilte 5 Varmtvannsberedere til borettslaget på lørdag. Påkommende tirsdag var de ferdig montert til markedes laveste pris. Svært fornøyd. Vil også bemerke at bedriften er svært serviceinnstilt og svarte hjelpsomt på meldinger uavhengig tidspunkt.

Vidar Martens, 24. feb. 2016

Montering,innkassing av vegghengt klosett med innebygget cisterne type grohe rapid og flislegging gulv

Raske og presise, og lett å gjøre fortløpende avtaler om fremdrift. Veldig bra utførelse også til fornuftig pris!

Henriette Stuen Hammer, 1. feb. 2016

Opppusing av våt rom

Veldig fornøyd med jobben.

Alice Wambui Gundersen, 6. jan. 2016

Rør legger

-Montering og oppkobilng av to bad og kjøkken gjorde en grundig jobb hos oss ,kom til rett tid og var meget dyktig ,proft, alt var rent og pent ,veldig servicinnstilt og hyggelig,prisen lå godt under de 5 andre bedriftene jeg fikk ,jobben tok lengere tid enn planlagt /avtalt, men holdt likevel på tidligere avtalt pris . Jeg meget fornøyd med den jobben som ble gjort og kan anbefale bedriften til andre .

Omar Aalamo, 7. mai 2014

Totalrenovering av bad

Jeg mottok 6-7 anbud på denne jobben og Rørmont var blant de rimeligere, samtidig som de ga et godt inntrykk og kunne begynne raskt. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og Rørmont var gjennom hele prosessen veldig ryddige å forholde seg til. Noen småfeil ble begått underveis, som feil plassering av kontakter og mindre pen fuging av fliser, men dette ble rettet opp så fort det ble påpekt. Firmaet kan anbefales.

Christer Stormyrbakken, 5. juli 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart