Profilside pluss

Profilside Pluss er et tilbud til bedriftene som ønsker å skille seg ut fra konkurrentene med et mer proft og seriøst uttrykk. Man har også mulighet til å vekke tillit til bedriften ved bruk av prosjektbilder og bilder av bedriftens ansatte.

Jeg ønsker dette
1

Logo

Fremhev din merkevare ved å vise din logo på profilsiden. Øk gjenkjennelighet og vis profesjonalitet og seriøsitet. Her slipper du å reklamere for andre selskaper og produkter på din profilside.

2

Nettside og Facebook

Gjør det lett for dine kunder å finne mer informasjon på hjemmesiden og/eller Facebook. Forbedre dine resultater i Google-søk ved lenke fra Mittanbud.no ved å komme høyere i resultatlisten og vise frem dine evalueringer i Google.

3

Coverbilde og Bildegalleri

Vis bedriften fra sin beste side med Panoramabilde bak logo, og eget bildegalleri med 20 bilder. Her kan du for eksempel vise fram tidligere jobber som bedriften har gjort, vise fram ansatte, kontor og kjøretøy eller annet. Gode bilder er viktig for å skape økt tillit hos potensielle nye kunder.

4

Beskrivelse

Få muligheten til å beskrive bedriften med ord. Hva er deres spesialiteter? Hva er historien til din bedrift? Dette er også ting som kan øke tryggheten for nye kunder i å velge deg.

5

Sertifiseringer

Med Profilside Pluss kan du fremheve sertifiseringene dine ved å gi dem den beste plasseringen på din Profilside