Skal du selge bolig?

Beskriv boligen og få uforpliktende tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i ditt område – helt gratis

Velg boligtype

Legg til beskrivelse (Valgfritt)

Samarbeid med Norges beste meglerhus

Vanlige spørsmål

Mittanbud fungerer bra fordi du lar flere eiendomsmeglere konkurrere om å selge din bolig i stedet for å kontakte meglere selv. Alt du trenger å gjøre er å beskrive boligen og vente på at eiendomsmeglere kontakter deg.

Det er gratis å bruke Mittanbud fordi vi har hundrevis av eiendomsmeglerkontorer som betaler for å kunne svare på ditt boligsalgsoppdrag.

Vi trenger kontaktinformasjonen din slik at vi kan sende boligsalgsoppdraget til relevante eiendomsmeglere i ditt nærområde. Eiendomsmeglere mottar dine kontakt- og boligopplysninger så fort jobben er godkjent slik at de kan kontakte deg for en hyggelig prat.

Etter at boligsalgsoppdraget er lagt ut sendes den til godkjenning hos oss. Når jobben er godkjent sender vi den til relevante eiendomsmeglere som kan kontakte deg direkte, enten per telefon eller epost.

Hvor mange eiendomsmeglere som svarer avhenger av hvor i landet du befinner deg. Er det flere enn seks eiendomsmeglere som konkurrerer om ditt boligsalgsoppdrag velger vi ut seks tilfeldige kontorer for deg. Du kan selv velge om du ønsker svar fra flere eller færre.

Nei, du står fritt til å velge om du ønsker å benytte deg av eiendomsmeglerne som svarer deg, og velger selv hvem du vil inngå avtale med. Har du har valgt megler via Mittanbud, og boligen er solgt, kan du enkelt evaluere eiendomsmegleren på eiendomsmeglerguiden.no.