Om jobben
Kontaktinfo
Fullført

Hva trenger du hjelp til?

Velg kategori

Vanlige spørsmål

Mittanbud fungerer så bra fordi du lar flere bedrifter konkurrere om deg i stedet for at du kontakter en bedrift direkte. Alt du trenger å gjøre er å beskrive jobben en gang og vente på at bedriftene tar kontakt.

Det er gratis å bruke Mittanbud fordi vi har mer enn 10.000 bedrifter som betaler oss for tilgang til å svare jobbene du og 200.000 andre brukere av tjenesten legger ut hvert år.

Vi trenger kontaktinformasjonen slik at vi kan sende din jobb til relevante bedrifter i ditt nærområde. Det er også viktig å vite at bedriftene først får tilgang til din kontaktinformasjon etter at de har svart på din jobb gjennom Mittanbud.

Etter at jobben er lagt ut så går den til godkjenning hos oss. Når jobben er godkjent sender vi den til relevante bedrifter som kan svare på jobben. Du blir varslet på epost hver gang du får et nytt svar på jobben din slik at du kan svare bedriftene tilbake.

Hvor mange bedrifter som svarer avhenger av type jobb du legger ut og hvor i landet du befinner deg. I gjennomsnitt får en jobb på Mittanbud svar fra seks bedrifter.

Nei, du står fritt til å velge om du ønsker å benytte en av bedriftene som svarer deg eller ikke. Husk å sjekk bedriftens evalueringer eller tidligere referanser før du velger bedrift. Vi anbefaler også alle våre brukere å skrive kontrakt med bedriften.