Trenger du et vaskebyrå?

Legg ut jobben og få tilbud fra flere renholdere
- velg det vaskebyrået som passer deg. 

Beskriv renholdsjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Så enkelt kan du få et rent hjem med god samvittighet!

Rengjøring er en av mange ting som må gjøres i hjemmet, men som man ikke alltid finner tid eller energi til. I tillegg er tiden borte fra arbeidsplassen verdifull, og man ønsker gjerne å bruke fritiden på venner, familie eller andre aktiviteter. For mange er det derfor aktuelt å gå til anskaffelse av vaskehjelp.

Finn et vaskebyrå som passer deg

Det er likevel viktig å velge trygt og finne renholdstjenester som passer for deg. Før du bestemmer deg bør du derfor kartlegger hvilke behov du har og hvor ofte du ønsker vaskehjelp, slik at du lettere kan sammenligne pris og kvalitet mellom de ulike leverandørene.

Pass på at du presiserer behovet for rengjøring, og alltid sjekk om leverandørene tilbyr timepris eller per kvadratmeter når du skal velge vaskebyrå. Ønsker du i tillegg ekstra service eller annet arbeid utenom kun renhold, som stryking og skifting av sengetøy, må dette avtales på forhånd.

Trenger du vindusvask?

Renhold handler også mer om å støvsuge og vaske badet, der vinduene også må vaskes regelmessig. Vinduer blir lett møkkete av regn og forurensning som også kan forårsake slitasje. Vinduene bør derfor vaskes opp til fire ganger i året for å unngå fremtidige skader.

Regelmessig vindusvask kan likevel være et prosjekt for de fleste, og kanskje ikke noe man ser frem til. Det er heller ikke alltid like lett å unngå striper på vinduer eller unngå skader. For mange er det derfor aktuelt å leie inn profesjonell hjelp for å sikre rene glass og god sikt hele året.

Trygt renhold

I dag skal alle renholdvirksomheter ha offentlig godkjenning fra arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig, så benytt deg av et byrå som er registrert og godkjent. Dette kan du blant annet sjekke i renholdregisteret til arbeidstilsynet.

På profilsidene til bedriftene kan du kan enkelt se hvilke vaskebyrå som er godkjente, enten det er til næringslokaler eller ditt private hjem. Husk å inngå en skriftlig avtale med byrået slik at du står du sterkere i reklamasjons- og klagesaker.

Mittanbud.no samarbeider med dyktige leverandører innen renholdservice, om det er hjelp til vindusvasken, den årlige stor rengjøring eller for anskaffelse av regelmessig vask hjemme.

Legger du ut oppdraget på Mittanbud.no får du raskt og enkelt flere uforpliktende tilbud på vask. Du kan enkelt sammenligne byråene og selv bestemme om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. Sjekke gjerne evalueringer og om vaskebyrået har de har de riktige sertifiseringer for å gjøre et enda tryggere valg.


FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut renholdsjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no