La de profesjonelle ta vaskejobben!

Legg ut jobben og få tilbud fra flere fem-stjerners renholdere i Bergen. 

Beskriv renholdsjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg og vrak
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å få det rent med god samvittighet!

Bedre råd og dårligere tid har ført til at stadig flere har vaskehjelp i hjemmet. Har du bestemt deg for å bruke et byrå, kan det være smart å ha undersøkt litt på forhånd. Tenk gjennom hva det er du trenger vaskehjelp til og hvor ofte skal du ha vask.

Ønsker du kanskje også tillegg annet arbeid enn hva som er presisert i en standard avtale bør dette avtales på forhånd. Dette kan være alt fra å få strøket klær til å få skiftet sengetøyer. Husk å inngå en skriftlig avtale med byrået om hva som er avtalt og til hvilken pris slik at du står du sterkere i reklamasjons- og klagesaker.

For mange er det også aktuelt å leie inn profesjonell hjelp for vindusvasken. Vinduene bør vaskes regelmessig for å forhindre skader på glassene, samtidig som at rene glass får lyset inn i stuen. Pass også på at du presiserer om det skal være utvendig og innvendig vindusvask. Har du vinduer opp flere etasjer kan det være greit å høre om vaskebyrået har det nødvendige utstyret som trengs for å gjennomføre jobben på en trygg og effektiv måte.

TRYGG VASKEHJELP

Husk å aldri betale svart, og gjerne be om faktura slik at du har en bekreftelse på hva du betaler for. Har du først bestemt deg for å benytte deg av et vaskebyrå bør du sjekke om det er registrert og godkjent av Arbeidstilsynet. I dag skal alle renholdvirksomheter ha offentlig godkjenning fra arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig, så benytt deg av et byrå som er registrert og godkjent. Dette kan du blant annet sjekke dette på nettsiden handlehvitt.no.

På Mittanbud.no kan du finne flere profesjonelle vaskebyråer i Bergen som kan hjelpe deg med alt innen renhold, om det er regelmessig vask hjemme eller til store oppdrag i næringslokaler. Legg ut jobben i dag å få tilbud fra flere profesjonelle renholdere i Bergen. Det er gratis og uforpliktende å legge ut jobben og du bestemmer selv om du vil takke ja til noen av tilbudene eller ikke. Husk å sjekk evalueringer og sertifiseringer på bedriftenes profilside for å gjøre et enda tryggere valg.

TOPP EVALUERTE RENHOLDSBEDRIFTER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut oppdraget i dag

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no