La de profesjonelle ta vaskejobben for deg

Få tilbud fra flere dyktige renholdere Kristiansand
- helt gratis og uforpliktende

Beskriv renholdsjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å få det rent med god samvittighet!

Nordmenn bruker mindre og mindre tid på husvasken, der mange i stedet prioriterer å bruke fritiden til å være med venner og familie. Flere velger derfor å hyre inn profesjonell hjelp når det kommer til rengjøring, da alt fra ukentlig vask til den store vårrengjøringen. Det kan likevel være vanskelig å vite hvor du skal begynne for å finne gode renholdsbedrifter som passer dine behov. Legger du ut jobben på anbud kan du enklere gjøre et tryggere valg før du bestemmer deg.

For å kvalitetssikre kompetanse kan du på Mittanbud.no blant annet sjekke referanser fra tidligere kunder og hvilke sertifiseringer bedriften har. Du kan også enkelt se om bedriften er en offentlig godkjent renholdsbedrift som lovlig kan drive med renhold av Arbeidstilsynet. 

Legg ut jobben på Mittanbud.no og enkelt innhent tilbud fra flere renholdere i Kristiansand - helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. Husk å sjekk evalueringer og sertifiseringer på bedriftenes profilside for å gjøre et enda tryggere valg.

TOPP EVALUERTE RENHOLDSBEDRIFTER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut renholdsjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no