Trenger du profesjonell vaskehjelp?

 Legg ut jobben og få tilbud fra flere fem-stjerners renholdere i Oslo. 

Beskriv renholdsjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å få det rent med god samvittighet!

Er du en av de som ønsker å bruke tiden på noe annet enn å vaske hjemme, og derfor ønsker å gå til anskaffelse av vaskehjelp?

Skal du benytte deg av et vaskebyrå er viktig å finne et byrå du kan stole på og og som tilbyr de renholdstjenesten som passer for deg. På Mittanbud.no kan du enkelt finne dyktige leverandører av renholdstjenester, og du kan enkelt finne renholdsbyråer som kan hjelpe deg med alt fra vindusvask, renhold i næringslokaler, den årlige store vårrengjøringen eller for mer regelmessig vaskehjelp hjemme, enten det er i Oslo eller utenfor.

Før du bestemmer deg bør likevel ha kartlagt hvilke behov du har og hvor ofte du ønsker vaskehjelp. På denne måten blir det enklere å sammenligne pris og kvalitet mellom de ulike leverandørene I Olso. Sjekk også om leverandørene tilbyr timepris eller per kvadratmeter når du skal velge vaskebyrå.

Pass også på at du presiserer hva du trenger av renholdtjenester, som om det skal være utvendig og innvendig vindusvask eller om du ønsker andre typer renholdtjenester som stryking og skifting av sengetøy. Da må dette være klargjort på forhånd og tatt med i avtalen. Husk derfor alltid å inngå en skriftlig avtale og betal hvitt.

TRYGG VASK

I dag skal alle renholdvirksomheter ha offentlig godkjenning fra arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig, så benytt deg av et byrå som er registrert og godkjent. Dette kan du blant annet sjekke i renholdregisteret hos arbeidstilsynet, eller se etter merke for offentlig godkjent renholdsbedrift på profilsidene til bedrifter som tilbyr renholdtjenester inne på Mittanbud.no.

Legg ut oppdraget på Mittanbud.no og enkelt innhent tilbud fra flere renholdere i Oslo - helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. Husk å sjekk evalueringer og sertifiseringer på bedriftenes profilside for å gjøre et enda tryggere valg.


TOPP EVALUERTE RENHOLDSBEDRIFTER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut oppdraget i dag

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no