Trenger du profesjonell vaskehjelp?

Få tilbud fra flere dyktige renholdere i Sarpsborg
- helt gratis og uforpliktende


Beskriv renholdsjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å få det rent med god samvittighet!

I dag kan det være store forskjeller på både kvalitet og priser når det kommer til renholdsbedrifter. Det kan derfor lønne seg å legge ut renholdjobben på anbud slik at du kan sikre god kvalitet til riktig pris, enten det er til regelmessig renhold hjemme, vårrengjøringen eller til næringslokaler.

For å kvalitetssikre kompetanse kan du på Mittanbud.no innhente tilbud fra flere byråer og sjekke referanser før du bestemmer deg. Du vil også se hvilke byråer som er offentlig godkjente renholdsbedrifter og dermed lovlig kan drive med renhold av Arbeidstilsynet. Når du har bestemt deg, husk å inngå en skriftlig avtale med byrået og aldri betal svart.

Legg ut jobben på Mittanbud.no og enkelt innhent tilbud fra flere renholdere i Sarpsborg - helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. Husk å sjekk evalueringer og sertifiseringer på bedriftenes profilside for å gjøre et enda tryggere valg.

TOPP EVALUERTE RENHOLDSBEDRIFTER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut renholdsjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no