Ønsker du profesjonell vaskehjelp?

Få tilbud fra flere dyktige renholdere i Tromsø
- helt gratis og uforpliktende

Beskriv renholdsjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 • Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å få det rent med god samvittighet!

Har du en travel hverdag og ønsker å bruke helgen på noe annet enn rengjøringen, bør du la profesjonelle vaskebyråer ta seg av jobben. Stadig flere nordmenn hyrer inn vaskehjelp for å løse tidsklemma i en ellers så travel hverdag. Det er likevel store forskjeller på byråer og priser, og det kan derfor være smart å få flere tilbud slik at du kan sikre god kvalitet til riktig pris. 

For å kvalitetssikre kompetanse kan du på Mittanbud.no sjekke referanser, samt se hvilke byråer som er offentlig godkjente renholdsbedrifter og som lovlig kan drive med renhold av Arbeidstilsynet. Husk også at alltid bør inngå skriftlig avtale med byrået og aldri betale svart.

Legg ut jobben på Mittanbud.no og enkelt innhent tilbud fra flere renholdere i Tromsø - helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. Husk å sjekk evalueringer og sertifiseringer på bedriftenes profilside for å gjøre et enda tryggere valg.

TOPP EVALUERTE RENHOLDSBEDRIFTER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut oppdraget i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb

VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no