Trenger du revisor?

Få tilbud fra flere autoriserte revisorer, og velg den som best kan hjelpe din virksomhet. 

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enklere for deg å finne riktig revisor! 

Revisjonsplikten skal sørge for uavhengig bekreftelse på at årsregnskapet gir et riktig økonomisk bilde av virksomheten under bestemmelse etter lover, forskrifter og god regnskapsskikk. I dag har alle aksjeselskaper og virksomheter med regnskapsplikt etter regnskapsloven pålagt revisjon. Regnskapspliktige virksomheter med mindre enn fem millioner kroner i samlede driftsinntekter er likevel fritatt fra denne plikten. Om ditt selskap skal kunne velge bort revisjon må likevel selskapet oppfylle visse krav. Men husk, aksjeselskap som ikke ønsker å få regnskapene sine revidert må aktivt fravelge revisjon med fullmakt fra styret. Du bør derfor undersøke hvilke krav innen revisjon som stilles til ditt selskap. 

Trenger du en revisor er det viktig å passe på at revisoren, eller at personen som godkjenner og skriver under revisjonsberetningen, er autorisert av finanstilsynet. Det er kun en ansvarlig revisor som kan være oppdragsansvarlig.

Legger du ut jobben på Mittanbud.no vil flere dyktige revisorer kontakte deg med sine tilbud. Mittanbud.no fremhever sertifiseringer og evalueringer hos hver enkelt revisjonsselskap. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
TOPP EVALUERTE REVISORER


FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no