Trenger du revisor?

Få tilbud fra flere autoriserte revisorer, og velg den som best kan hjelpe din virksomhet. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

Beskriv jobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv jobben
 •  Få flere tilbud
 • Velg og vrak
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt for deg å finne revisor! 

Revisjonsplikten skal sørge for uavhengig bekreftelse på at årsregnskapet gir et riktig økonomisk bilde av virksomheten under bestemmelse etter lover, forskrifter og god regnskapsskikk. I dag har alle aksjeselskaper og virksomheter med regnskapsplikt etter regnskapsloven pålagt revisjon. Regnskapspliktige virksomheter med mindre enn fem millioner kroner i samlede driftsinntekter er likevel fritatt fra denne plikten. Om ditt selskap skal kunne velge bort revisjon må likevel selskapet oppfylle visse krav. Men husk, aksjeselskap som ikke ønsker å få regnskapene sine revidert må aktivt fravelge revisjon med fullmakt fra styret. Du bør derfor undersøke hvilke krav innen revisjon som stilles til ditt selskap. Trenger du en revisor er det viktig å passe på at revisoren, eller at personen som godkjenner og skriver under revisjonsberetningen, er autorisert av finanstilsynet. Det er kun en ansvarlig revisor som kan være oppdragsansvarlig.

Legger du ut jobben på Mittanbud.no vil flere dyktige revsorer kontakte deg med sine tilbud. Mittanbud.no fremhever sertifiseringer og evalueringer hos hver enkelt revisjonsselskap. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
TOPP EVALUERTE REVISORER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut jobben nå.

Beskriv jobben
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis?
  Ja, det er helt gratis å bruke Mittanbud. Så enkelt er det.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften som svarer på jobben som du legger ut, betaler en liten sum for å svare. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.
 • Når blir anbudet mitt aktivt og synlig på Mittanbud.no?
  Med en gang du har registrert et anbud gjennomgås det manuelt av oss og gjøres aktivt på mittanbud.no. Samtidig sendes anbudet ut til aktuelle leverandører. I helger kan det ta noe mer tid.
 • Hvor lenge er anbudet mitt aktivt?
  Med mindre du forlenger tiden anbudet skal ligge ute eller setter anbudet inaktivt, er det aktivt på mittanbud.no i 3 uker.
 • Hvordan kan jeg fjerne, endre eller forlenge anbudet mitt?
  På din side på Mittanbud.no kan du endre og forlenge anbudet. Her kan du også sette anbudet inaktivt når du har valgt leverandør.Logg inn med brukernavn og passord du mottok da du registrerte anbudet.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

  Når du har inngått en avtale over nettet har du angrerett. Du har frist til å gå i fra avtalen innen fjorten dager etter at du fikk angrerettskjema med all viktig informasjon om tjenesten. Unntak er hvis det er snakk om en reparasjon eller vedlikehold som haster. Ting som er laget spesielt for deg, som et spesialtilpasset skap, eller en kake etter din oppskrift, vil også være unntatt fra angrerettloven.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetsikre bedriftene?
  Vi sjekker at leverandørene er registrert som selskaper i foretaksregisteret i Brønnøysund og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får mange negative evalueringer blir fjernet. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.

  Mange tusen bedrifter fra hele landet benytter våre tjenester, og det er dessverre ikke praktisk mulig å kvalitetssikre alle. Derfor er det viktig at du selv sjekker bedriftene før du velger leverandør. 
  På Mittanbud.no er det flere hjelpemidler du kan benytte deg av når du skal vurdere leverandørens seriøsitet.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no