Få tilbud fra flere rørleggere

Vurder de ulike tilbudene nøye og velg en dyktig rørlegger som passer deg.   

Beskriv rørleggerjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Trenger du en rørlegger? 

Det kan koste å velge en rørlegger som ikke utfører arbeidet slik du ønsker, eller som ikke utfører jobben etter forskriftsmessig standard. Bruk derfor alltid en rørlegger med nødvendig kompetanse til jobben du skal ha utført.

Krav til våtrom

Hvert år registreres det flere tusen vannskader i Norge, som enten skyldes dårlig arbeid eller at våtrommet ikke er utført i henhold til de krav og forskrifter som er satt.

Skal du bygge nytt eller renovere badet bør du derfor sjekke at bedriften følger forskriftene om tekniske krav til byggverk. TEK10 tar blant annet for seg hvilke krav som skal oppfylles på rom som bad, vaskerom og toalett for å forhindre fremtidige vannskader. Det kan nemlig fort bli dyrt dersom disse forskriftene ikke bli fulgt. Les mer om kravene for våtrom her.

I tillegg anbefaler Fagrådet for Våtrom at du alltid setter opp skriftlig alt arbeidet du ønsker utført. Tydeliggjør i jobbeskrivelsen hva du forventer av håndverkerne, og ikke vær redd for stille krav til de som kommer med tilbud. Sjekk at der er en Godkjent våtromsbedrift og gjerne understrek at arbeidet skal utføres i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Våtromsnormen er en veiledende norm for hvordan våtrom skal bygges og er utviklet av byggebransjen selv - nærmere bestemt Fagrådet for våtrom (FFV). Det er ingen plikt å følge Våtromsnormen i og med at dette ikke er lovfestet, men er en veiledende oppskrift for hvordan man kan og bør bygge og pusse opp et våtrom, slik at det ferdige produktet er i tråd med de lovfestede reglene i TEK10.

Finn riktig rørlegger

Ved å hente inn tilbud fra flere bedrifter kan du enkelt velge blant dyktige rørleggere til å utføre arbeidet hjemme hos deg. Sjekk også gjerne om rørleggeren har evalueringer fra tidligere arbeid, og velg en bedrift som andre kunder har vært fornøyd med.

Når du har valgt hvilke bedrifter som kan være aktuelle bør du invitere på befaring slik at du kan få et endelig og mer presist pristilbud på arbeidet. Men ta i betraktning at pris ikke er alt. Du kan ikke forvente at den beste rørleggeren også er den rimeligste, der kvalitet og pris ofte henger sammen.

Mittanbud.no samarbeider med flere tusen leverandører, og har rørleggere i hele Norge som står klare til å hjelpe. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

Be om referanser

Alle erfarne rørleggere har referanser fra tidligere arbeid. Referansene finner du som regel på bedriftenes hjemmesider, men husk at bedriftene som oftest viser frem gode referanser og skjuler dårlige referanser.

På Mittanbud.no blir håndverkeren evaluert etter at en jobb er gjort, og det er alltid smart å velge en håndverker som andre kunder har vært fornøyd med. Vi publiserer både gode og dårlige evalueringer på bedriftens profilside.

Ved større oppussingsprosjekter kan det være lurt å sjekke håndverkerens økonomi, i tilfelle det blir behov for å reklamere på noe i ettertid. Man kan enkelt sjekke håndverkernes økonomiske situasjon på proff.no eller purehelp.no

Velg en rørlegger som vil skrive kontrakt

Alle seriøse håndverkere vil be om å skrive kontrakt med kunden for den jobben de skal utføre. Vi anbefaler at du leser Forbrukerrådets informasjon om hva kontrakten bør inneholde, og at du sørger for å skrive en tydelig kontrakt for arbeidet.


FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut rørleggerjobben i dag

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
 • Hva er Våtromsnormen og hvorfor er dette viktig?
  Fagrådet for våtrom har utviklet Byggebransjens våtromsnorm. Dette er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom, og viser at bedriftene besitter rett kompetanse til å bygge eller rehabilitere våtrom. Det er ikke lovpålagt for bedrifter å følge våtromsnormen, men det er en ekstra trygghet å velge en håndverker som kan dokumentere at de følger den.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no