Få tilbud fra flere rørleggere i Bergen!

Du bør alltid innhente flere tilbud fra lokale bedrifter slik at du enkelt kan velge blant dyktige rørleggere i Bergen.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har samlet dyktige rørleggere i Bergen på et sted!

Å innhente flere tilbud fra lokale rørleggere som kjenner boligene i Bergen kan lønne seg i og med at boligbebyggelsen i Bergen er spesiell med nye og gamle bygg side om side. Lokalkunnskap og faglig kompetanse er derfor viktig når du skal velge rørlegger. I følge Forbrukerrådet skyldes nemlig tre av fire byggskader fukt, så det kan koste deg dyrt å velge en rørlegger som ikke utfører jobben etter forskriftsmessig standard.

Skal du bygge nytt eller renovere badet skal bedriften følge forskriftene om tekniske krav til byggverk - TEK10. Disse forskriftene tar blant annet for seg hvilke krav som skal oppfylles på våtrom for å forhindre fremtidige vannskader. Det kan nemlig fort bli dyrt dersom disse forskriftene ikke bli fulgt. Les mer om kravene for våtrom her.

Ved større prosjekter bør du i tillegg spørre bedriften om de følger Våtromsnormen. Det er ikke pålagt for rørleggere å følge denne, men det er anbefalt når du skal utføre våtromsarbeid.

Velg en rørlegger som andre har vært kunder har vært fornøyd med, og undersøk om bedriften besitter riktig erfaring til den type arbeid du skal ha utført. Be aktuelle bedrifter på befaring, slik at du får et så nøyaktig pristilbud som mulig på arbeidet du skal ha utført. Og husk - kvalitet og pris henger nøye sammen.

Mittanbud.no samarbeider med flere tusen leverandører, og har mange dyktige rørleggere i Bergen som står klare til å hjelpe deg. Her kan du enkelt innhente tilbud fra flere bedrifter før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut rørleggerjobben i dag

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no