Få tilbud fra flere rørleggere i Drammen!

Vurder de ulike tilbudene nøye og velg den rørleggeren som passer deg.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å finne rørleggere i Drammen!

Det finnes nok av useriøse aktører på markedet, og det kan koste deg dyrt å velge en rørlegger som ikke utfører jobben etter forskriftsmessig standard. Det er derfor ekstra viktig å finne en kvalifisert håndverker når du skal pusse opp.

Bruk alltid en rørlegger med nødvendig kompetanse til jobben du skal ha utført. Forskriftene i TEK10 tar blant annet for seg hvilke krav som skal oppfylles på våtrom, som bad og toalett, for å forhindre fremtidige vannskader. Det kan nemlig fort bli dyrt dersom disse forskriftene ikke bli fulgt. Les mer om kravene for våtrom her.

Ved større prosjekter bør du spørre bedriften om de følger Våtromsnormen som veileder til å bygge et robust og sikkert våtrom. Henter du inn tilbud fra flere bedrifter i Drammen kan du enklelt velge dyktige og faglig kompetente rørleggere til å utføre arbeidet hjemme hos deg. Når du har valgt hvilke bedrifter som kan være aktuelle, be de komme på befaring for å gå over jobben sammen slik at du kan få et endelig pristilbud på arbeidet. Men ta i betraktning at pris ikke er alt, der kvalitet og pris ofte henger sammen.

Mittanbud.no samarbeider med flere dyktige rørleggere i Kristiansand som står klare til å hjelpe deg. Legg ut jobben på Mittanbud.no og enkelt innhent tilbud fra flere bedrifter – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut rørleggerjobben i dag

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no