Få flere tilbud når du skal
pusse opp badet!

Hent inn tilbud fra flere leverandører for å sikre god kvalitet til riktig pris.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Få hjelpen du fortjener når du skal pusse opp badet! 

Det er ingen hemmelighet at oppussing av bad både kan være kostbart og tidskrevende. Pengene forsvinner gjerne på dyre materialer og de ulike håndverkerne som må involveres i ulike faser av oppussingen. I tillegg stilles det strenge krav til både utførelse og vanntetthet i en omfattende prosess som bygging og rehabilitering av våtrom.

Krav til våtrom

Hvert år registreres det flere tusen vannskader i Norge, som enten skyldes dårlig arbeid eller at våtrommet ikke er utført i henhold til de krav og forskrifter som er satt.

Skal du bygge nytt eller renovere badet bør du derfor sjekke at bedriften følger forskriftene om tekniske krav til byggverk. TEK10 tar blant annet for seg hvilke krav som skal oppfylles på rom som bad, vaskerom og toalett for å forhindre fremtidige vannskader. Det kan nemlig fort bli dyrt dersom disse forskriftene ikke bli fulgt. Les mer om kravene for våtrom her.

I tillegg anbefaler Fagrådet for Våtrom at du alltid setter opp skriftlig alt arbeidet du ønsker utført. Tydeliggjør i jobbeskrivelsen hva du forventer av håndverkerne, og ikke vær redd for stille krav til de som kommer med tilbud. Sjekk at der er en Godkjent våtromsbedrift og gjerne understrek at arbeidet skal utføres i henhold til Byggebransjens våtromsnorm.

Våtromsnormen er en veiledende norm for hvordan våtrom skal bygges og er utviklet av byggebransjen selv - nærmere bestemt Fagrådet for våtrom (FFV). Det er ingen plikt å følge Våtromsnormen i og med at dette ikke er lovfestet, men er en veiledende oppskrift for hvordan man kan og bør bygge og pusse opp et våtrom, slik at det ferdige produktet er i tråd med de lovfestede reglene i TEK10.

Finn riktig fagfolk

Be aktuelle håndverkere på befaring for å gå gjennom jobben sammen, og sjekk at du har fått med alt du ønsker å få gjort. Befaring er også en god mulighet for å diskutere eventuelle løsninger og materialvalg. Og husk at pris ikke er alt. Du kan ikke forvente at de mest seriøse håndverkerne også er de rimeligste, der kvalitet og pris ofte henger sammen.

Mittanbud.no samarbeider med flere tusen leverandører, og har bedrifter over hele Norge som står klare til å hjelpe med ditt oppussingsprosjekt. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
TOPP EVALUERTE RØRLEGGERE
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppussingsprosjektet nå

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
 • Hva er Våtromsnormen og hvorfor er dette viktig?
  Fagrådet for våtrom har utviklet Byggebransjens våtromsnorm. Dette er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom, og viser at bedriftene besitter rett kompetanse til å bygge eller rehabilitere våtrom. Det er ikke lovpålagt for bedrifter å følge våtromsnormen, men det er en ekstra trygghet å velge en håndverker som kan dokumentere at de følger den.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no