Skal du pusse opp kjøkkenet?

Få tilbud fra flere leverandører for å sikre god kvalitet
til riktig pris.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Få hjelpen du fortjener når du skal renovere kjøkkenet! 

Har du har funnet drømmekjøkkenet? Da bør du sette av litt tid til planlegging. Du bør sørge for at kjøkkenet settes opp etter gjeldende forskrifter, samt passe på at alt koordineres rundt leverandører, snekkere, rørleggere, flisleggere og elektrikere. Planlegg nøye med håndverkerne hva som skal gjøres og når. Skal det gamle kjøkkenet rives? Avtal hva som eventuelt skal bli stående og om det er noe skal flyttes på.

Vær tidlig ute med å få inn en rørlegger, spesielt om du skal gjøre store endringer på et kjøkkenet, som å legge om avløpsrør, slanger og tilkoplinger. Du bør også involvere elektrikeren før montering, slik at du kan tilrettelegge for alle elektrisk uttak i forkant. Pass på at du får dokumentasjon på arbeidet som er gjort. Ved større oppusninger kan det også være lurt å sjekke håndverkerens økonomi i tilfelle det blir behov for å reklamere noe i ettertid.

På Mittanbud.no kan du enkelt hente inn tilbud fra flere håndverkere, samt sjekke evalueringer og sertifiseringer på bedriftenes profilside. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no