Få tilbud fra flere rørleggere i Kristiansand!

Vurder de ulike tilbudene nøye og velg en dyktig rørlegger som passer deg.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å finne rørleggere i Kristiansand!

Skal du ha en rørlegger bør du få tilbud fra flere bedrifter i Kristiansand før du bestemmer deg. På denne måten kan du selv vurdere hvilke rørlegger som passer deg best - basert på andres erfaringer og rørleggerens sertifiseringer.

Bruk alltid en rørlegger med nødvendig kompetanse til jobben du skal ha utført, og velg gjerne en håndverker som andre kunder har vært fornøyd med. Ved større prosjekter bør du spørre bedriften om de følger Våtromsnormen som veileder til å bygge et robust og sikkert våtrom. Det kan nemlig koste deg dyrt å velge en rørlegger som ikke utfører jobben etter forskriftsmessig standard.

Skal du bygge nytt eller renovere badet, bør du sjekke at bedriften følger forskriftene om tekniske krav til byggverk. TEK10 henviser til hvilke krav som skal oppfylles på våtrom, og er laget for å forhindre fremtidige vannskader. Det kan nemlig fort bli dyrt dersom disse forskriftene ikke bli fulgt. Les mer om kravene for våtrom her.

Be de aktuelle rørleggerne du har fått tilbud fra på befaring slik at dere sammen kan gå gjennom arbeidet du ønsker gjort slik at du får et mer presist og endelig pristilbud.

Mittanbud.no samarbeider med flere dyktige rørleggere i Kristiansand som står klare til å hjelpe deg. Legg ut jobben på Mittanbud.no og enkelt innhent tilbud fra flere bedrifter – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut rørleggerjobben i dag

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no