Få tilbud fra flere rørleggere

Vurder de ulike tilbudene nøye og velg en dyktig rørlegger som passer deg.   

Beskriv rørleggerjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg og vrak
En tjeneste fra

Trenger du rørlegger? 


Det kan koste å velge en rørlegger som ikke utfører arbeidet slik du ønsker, eller som ikke utfører jobben etter forskriftsmessig standard. Bruk derfor alltid en rørlegger med nødvendig kompetanse til jobben du skal ha utfør.

Skal du bygge nytt eller renovere badet, bør du sjekke at bedriften følger forskriftene om tekniske krav til byggverk. TEK10 tar blant annet for seg hvilke krav som skal oppfylles på våtrom, som bad og toalett, for å forhindre fremtidige vannskader. Det kan nemlig fort bli dyrt dersom disse forskriftene ikke bli fulgt. Les mer om kravene for våtrom her.

Ved større prosjekter bør du i tillegg spørre bedriften om de følger Våtromsnormen. Det er ikke pålagt for rørleggere å følge denne, men det er anbefalt når du skal utføre våtromsarbeid.

Ved å hente inn tilbud fra flere bedrifter kan du enkelt velge blant dyktige rørleggere til å utføre arbeidet hjemme hos deg. Sjekk også gjerne om rørleggeren har evalueringer fra tidligere arbeid, og velg en bedrift som andre kunder har vært fornøyd med.

Når du har valgt hvilke bedrifter som kan være aktuelle bør du invitere på befaring slik at du kan få et endelig og mer presist pristilbud på arbeidet. Men ta i betraktning at pris ikke er alt. Du kan ikke forvente at den beste rørleggeren også er den rimeligste, der kvalitet og pris ofte henger sammen.

Mittanbud.no samarbeider flere tusen leverandører, og har rørleggere i hele Norge som står klare til å hjelpe. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE RØRLEGGERE
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut rørleggerjobben i dag

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
 • Hva er Våtromsnormen og hvorfor er dette viktig?
  Fagrådet for våtrom har utviklet Byggebransjens våtromsnorm. Dette er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom, og viser at bedriftene besitter rett kompetanse til å bygge eller rehabilitere våtrom. Det er ikke lovpålagt for bedrifter å følge våtromsnormen, men det er en ekstra trygghet å velge en håndverker som kan dokumentere at de følger den.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no