Få tilbud fra flere rørleggere i Oslo!

Ved å hente inn tilbud fra flere bedrifter kan du enkelt velge blant dyktige rørleggere i Oslo.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har samlet dyktige rørleggere i Oslo på et sted!

Ved å hente inn tilbud fra flere lokale bedrifter i Oslo kan du enkelt velge mellom faglig kompetente rørleggere til å utføre arbeidet hjemme hos deg. I tillegg kan du spare mye på å utnytte konkurransesituasjonen blant de mange rørleggerbedriftene som er i Oslo.

Bruk alltid en rørlegger med nødvendig kompetanse til jobben du skal ha utført, og velg gjerne en håndverker som andre kunder har vært fornøyd med. Det kan nemlig koste deg dyrt å velge en rørlegger som ikke utfører arbeidet slik du ønsker, eller som ikke utfører jobben etter forskriftsmessig standard.

Skal du bygge nytt eller renovere badet, bør du sjekke at bedriften følger forskriftene om tekniske krav til byggverk. TEK10 tar blant annet for seg hvilke krav som skal oppfylles på våtrom, som bad og toalett, for å forhindre fremtidige vannskader. Det kan nemlig fort bli dyrt dersom disse forskriftene ikke bli fulgt. Les mer om kravene for våtrom her.

Ved større prosjekter bør du i tillegg spørre bedriften om de følger Våtromsnormen. Det er ikke pålagt for rørleggere å følge denne, men det er anbefalt når du skal utføre våtromsarbeid.

Be aktuelle rørleggere komme på befaring for å gå nøye gjennom jobben sammen slik at du får et endelig og mer nøyaktig prisforslag. Men husk at pris ikke er alt, der kvalitet og pris ofte henger sammen.

Mittanbud.no samarbeider med flere tusen leverandører, og har flere rørleggere i Oslo som står klare til å hjelpe. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut rørleggerjobben i dag

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no