Er du Russ i 2017?

Få tilbud fra flere dyktige leverandører
-
gratis og uforpliktende

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi gjør det enkelt å være Russ i 2017!

Er du russ i år og trenger hjelp med trykk, design av logo, folie til bussen eller snekker til spesialbygde løsninger? Da bør du legge ut jobben på Mittanbud.no. Det kan nemlig lønne seg å hente inn tilbud fra flere leverandører når dere skal ha noe gjort. 

Hos oss finner dere gode leverandører over hele Norge som kan hjelpe dere med alt fra trykking av russebånd eller bussgensere, til design av logoer og annet grafisk materiell. 

Uansett hva dere trenger hjelp til kan dere legge ut oppdraget på Mittanbud.no, så står flere leverandører klare til å hjelpe med dere med å få jobben gjort - så kan dere bruke tiden frem til Mai på morsommere ting!

FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no