Trenger du en snekker?

Få tilbud fra flere dyktige snekkere
-
uansett hva du skal ha gjort.

Beskriv snekkerjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg og vrak
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å finne en snekker! 

Å innhente tilbud fra flere snekkere er et fornuftig valg om du ikke ønsker å ta sjanser når det gjelder det ferdige arbeidet. Snekkeryrket kjennetegnes av lange og stolte tradisjoner innenfor bygging og montering av ulike trekonstruksjoner, så det lønner seg å finne dyktige fagfolk med høy kompetanse innen det snekkerarbeidet du skal ha gjort.

Sjekk om bedriften har Mesterbrev. En mester har fag-/svennebrev, toårig mesterutdanning, lang praksis i yrket sitt og anses som en seriøs yrkesutøver. Blant annet samarbeider Mittanbud.no med Mesterbrev, som sikrer at de tjenesteleverandørene på tjenesten har gyldig mesterbrev.

Ved større oppussingsprosjekter bør bedriften ha Sentral Godkjenning, som er en ordning der håndverkere får en godkjenning basert på forskriftsfestede kriterier. Er jobben søknadspliktig bør dere velge en håndverker som har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Informasjon om hvilke arbeid som ikke er søknadspliktig finner du på nettsidene til Direktoratet for Byggkvalitet. Du kan også spørre håndverkeren om du må sende søknad for ditt oppussingsprosjekt.

Ved å innhente tilbud fra flere får du en bedre oversikt over hva de ulike snekkerne har kompetanse til å gjøre, samtidig som det gir en trygghet på at den prisen du betaler er riktig. Husk at det pris og kvalitet ofte henger sammen!

Inviter aktuelle snekkere på befaring slik at de får gitt et konkret tilbud. Etter befaringen bør du gå over tilbudene og sørge for at alt av kostnader er med som avtalt. På Mittanbud.no blir snekkeren evaluert etter at en jobb er gjort, der både gode og dårlige evalueringer blir publisert på bedriftenes profilsider. Ta deg tid til å gå over disse før du bestemmer deg for snekker, og da fokuser på evalueringer fra tidligere arbeid som er tilnærmet lik det du skal ha gjort.

Mittanbud.no samarbeider flere tusen leverandører, og har bedrifter over hele Norge som står klare til å hjelpe deg med ditt oppussingsprosjekt Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE SNEKKERE
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no