Innhent tilbud fra flere dyktige snekkere i Stavanger!

Legg jobben ut på anbud og få tilbud fra flere snekkere. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Beskriv snekkerjobben
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Trenger du en snekker? 

Trenger du snekker bør du få hjelp av dyktige og sertifiserte fagfolk som kan sitt yrke. Mittanbud.no har samlet Stavangers beste snekkere på et sted slik at du enkelt skal få tilbud fra flere dyktige håndverkere. Ved å innhente tilbud fra flere snekkere får du en bedre oversikt, og er tryggere på at den prisen du betaler er riktig. Husk at det pris og kvalitet ofte henger sammen!

Etter at du har innhentet flere tilbud fra potensielle snekkere burde du invitere de hjem på befaring. Dette gir snekkeren mulighet til å gi deg et konkret tilbud, samtidig som det gir en god mulighet til å diskutere løsninger, materialvalg og andre gode ideer.

Etter å ha lagt ut oppdraget på Mittanbud.no vil flere snekkere i Stavanger kontakte deg, så velger du selv hvem du ønsker å engasjere til oppdraget du skal ha utført. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke. 

TOPP EVALUERTE SNEKKERE I STAVANGER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben nå

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no