Trenger du et stillas?

Få tilbud fra flere stillasutleiere
- helt gratis og uforpliktende.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Så enkelt kan du leie et stillas

Skal du drive vedlikeholdende arbeid på fasaden av huset ditt trenger du i de fleste tilfeller et stillas. Et stillas er en midlertidig arbeidsplass som du enkelt bygger opp via modulsystemer i aluminium.

De senere år har prisene på modulstillas i aluminium sunket betraktelig, og det har derfor blitt attraktivt å eie stillasene selv. Har du derimot en jobb du skal ha gjort hvor du ikke ønsker å sette opp og rive ned et stillas så er det nok mer hensiktsmessig å leie. Ved leie av stillas frakter og monterer utleier stillaset. Da slipper du selv unna med mye av jobben.

På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere stillasuleiere– helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE STILLASUTLEIERE
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no