Trenger du en tømrer?

Få tilbud fra flere tømrere
- helt gratis og uforpliktende.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Så enkelt kan du finne en tømrer!

Går du med planer om å bygge nytt hus eller renovere hjemmet ditt? Da bør du hente inn en tømrer. Tømreren gjør i dag mye av det mange av oss kanskje oppfatter som snekkerarbeid. En tømrer bygger og monterer selve skjelettet i trehus, og fungerer ofte som en nøkkelperson i selve byggeprosessen.

Når du skal engasjere en tømrer til ditt byggeprosjekt kan det være lønnsomt å hente inn tilbud fra flere tømrere og byggmestere og invitere aktuelle bedrifter på befaring. Da får tømreren og byggmesteren en bedre oversikt over jobben du skal ha gjort og kan komme med et mer presist tilbud. Etter endt befaring er det fornuftig å sjekke bedriftenes referanser og om tømreren er medlem i byggmesterforbundet.

På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere tømrere– helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no