Få tilbud fra flere trykkerier!

Få tilbud fra flere dyktige trykkerier
-
gratis og uforpliktende

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt å finne et trykkeri! 

Det lønner seg alltid å hente inn tilbud fra flere når du skal ha hjelp til å trykke, printe eller grafisk produsere noe. Bruk litt tid på å sammenligne tilbudene fra trykkeriene, og sørg for at dere er helt enige i trykkvalitet og format før jobben påbegynnes. For større trykkerijobber kan det være hensiktsmessig å skrive en kontrakt.

Uansett hva behovet måtte være, enten det er skilt, bryllupsinvitasjoner eller roll-ups for din bedrift har Mittanbud.no trykkerier som står klare til å hjelpe deg med å få jobben gjort.
EVALUERTE TRYKKERIER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no