Trenger du hjelp med
web eller IT?

Få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter som tilpasser seg dine behov. 

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Trenger du hjelp med Web eller IT tjenester?

Web og IT er i dag en nødvendighet for de fleste bedrifter, men også for privatpersoner. Det er en bransje som stadig er i utvikling, så det kan lønne seg å finne en profesjonell og erfaren konsulent eller utvikler, enten det er til programmering, lage app eller hjemmeside, webutvikling osv.

Du trenger kanskje noen som kan bistå deg, men usikker på hvor du skal gå, hva det koster eller hvor lang tid det vil ta? Da kan en teknisk utvikler eller en fagperson innen it-tjenester hjelpe deg.

På Mittanbud.no kan du raskt og enkelt innhente uforpliktende tilbud fra leverandører som kan tilpasse seg dine behov og finne gode løsninger for det du trenger hjelp med. Mittanbud.no fremhever sertifiseringer og evalueringer hos hver enkelt, og du velger selv om du vil takke ja til noen av tilbudene du mottar.

EVALUERTE BEDRIFTER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no