Logo

KREATIV ELEKTRO SKI AS

Logo

KREATIV ELEKTRO SKI AS

Om oss

Vi har dyktige og erfarne ansatte som besitter solid fagkunnskap, og er stolte av elektrofaget.Vi leverer og monterer El- billladere, stikkontakt i et rom, ny panelovn eller skift av bryter til dimmer og alt annet innen elektro leveranse.Vi er også en totalleverandør innen prosjektering, sterk- og svakstrømsinstallasjoner, styringssystemer, service og serviceavtaler, drift og vedlikeholdsavtaler.


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

DE

DSB Elvirksomhetsregisteret

DSB Elvirksomhetsregisteret: Et offentlig register over alle virksomheter som har tillatelse til å utføre elektrisk arbeid i Norge, og som er underlagt tilsyn av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

NELFO logo

NELFO

NELFO er en norsk arbeidsgiver- og næringspolitisk organisasjon for elektro-, ekom-, heis- og systemintegrasjonsbedrifter. NELFO er tilsluttet Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

StartBANK logo

StartBANK

StartBANK er et verktøy som hjelper virksomheter å opptre forretningsmessig og seriøst.


9 evalueringer

(4.9 Gjennomsnitt)

S

Shahin, Ytre enebakk

29. jun 2021

Flinke fagfolk. Ypperste kvalitet av service.

B

Benedikt, Oslo

3. mai 2021

Kreativ Elektro Ski gjorde en veldig god jobb. De var fleksible både mht. løsning og tidspunkt for gjennomføring og ryddet fint etter seg. De kom med gode råd i forkant av oppdraget. Kursen og laderen...

G

Geir, Drøbak

20. okt 2018

Flinke folk. Grei pris.

H

Hege, Drøbak

20. feb 2017

Flinke og hyggelige folk. Kom til avtalt tid og gjorde en bra jobb.


Kontakt

Kontakt oss

+47 977 4** **

post.ski@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 977 4** **

post.ski@***.no