Logo

FIRMAKOMPETANSE AS

Logo

FIRMAKOMPETANSE AS

Om oss

Vi hjelper deg og din bedrift alt fra A til Å. Vi er et effektivt regnskapsbyrå som spiller på lag med kundene. God kommunikasjon og tillit er viktig for oss! Tilbyr tjenester innen regnskap, rådgivning, lønn og årsoppgjør. Vi ønsker nye kunder velkommen! Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


9 evalueringer

(5.0 Gjennomsnitt)

U

Umar, Oslo

14. okt 2021

Jobbet med Huma og Synnøve nå i litt under 1 år. Det startet med at de bare skulle ordne årsoppgjør for meg men har signert fast avtale med dem og de ordner alt av regnskap for meg nå.

S

Silje, Gjettum

23. jun 2021

Absolutt en regnskapsfører å anbefale! Her har jeg fått all hjelpen jeg trengte med en oppfølging som jeg kun sitter igjen med positive inntrykk, jobben ble raskt og effektivt gjort og med Firmakompet...

C

Christian, Oslo

22. apr 2021

Proaktive regnskapsfører som er høyst profesjonelle og særdeles hyggelige. Å bytte fra tidligere regnskapsfører over til Firmakompetanse har transformert hverdagen som bedrift. Vi fikk god hjelp med ...

T

Tommy, Oslo

27. mar 2021

Veldig ryddig bedrift som er lett å forholde seg til


1 Bilder

bilde-2

2

Bilder FK


Kontakt

Kontakt oss

+47 959 9** **

huma@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 959 9** **

huma@***.no