Logo

EL-EKSPERTEN AS

Logo

EL-EKSPERTEN AS

Om oss

El-Eksperten AS er et ungt og innovativt elektrikerselskap med hovedsete i Trondheim. Selskapet ble startet i 2013 av Christoffer Wedø og Sverre Svinndal. Selskapet har siden den gang bygd opp en solid portefølje og økonomi.El-Eksperten leverer alt innen elektriker tjenester til små og store firma i Midt-Norge, samt privatmarkedet. Vi er en autorisert installatør og leverandør av kjente...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

DE

DSB Elvirksomhetsregisteret

DSB Elvirksomhetsregisteret: Et offentlig register over alle virksomheter som har tillatelse til å utføre elektrisk arbeid i Norge, og som er underlagt tilsyn av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Boligmappa logo

Boligmappa

Boligmappa: En digital løsning for å lagre og dele dokumentasjon og informasjon om boligen din.

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.


34 evalueringer

(4.7 Gjennomsnitt)

P

Per, Jakobsli

17. mar

Kom til avtalt tid og gjorde avtalt jobb til avtalt pris

E

Ellen, Flatåsen

10. mar

.

K

Kai, Klæbu

2. feb

Kjempe service fra begynnelsen til slutt. Kom til avtalt tid på klokkeslett👍 Kjempe bra kommunikasjon under hele prosessen.

E

Elya, Trondheim

31. jan

Gjorde en jobb for en bedrift jeg er ansatt hos, presterte å fakturere meg privat av en merkelig grunn, noe som gjør det utfordrende å betale via firmaet jeg jobbet for, da fakturaen ble sendt til meg...


Ansatte


Kontakt

Adresse

Stavnevegen 9, 7019 Trondheim

Kontakt oss

+47 936 9** **

sverre@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 936 9** **

sverre@***.no