Company header image
RR

RUNELIENE RENHOLD

5.0

R

RUNELIENE RENHOLD

Tiriltungeveien 2 Frogner, Frogner

Org nr. 931 253 913

Om bedriften

Vi er stolte av å presentere RUNELIENE RENHOLD, et dedikert enkeltpersonsforetak som tilbyr omfattende renholdstjenester for både privat- og bedriftskunder. Med Jolanta ved roret, en ekspert med over 10 års erfaring innen renholdsbransjen, forplikter vi oss til å levere kvalitetsløsninger som overskrider forventningene. Våre Spesialiteter: Flyttevask: Gi deg selv en bekymringsfri flytteopplevelse ved å overlate ansvaret for grundig rengjøring til oss. Vi tar hånd om alt fra topp til tå, slik at du kan fokusere på den spennende reisen til ditt nye hjem. Byggvask: Enten det er etter en omfattende renovering eller nybygg, sørger vi for at ditt rom er klart for bruk. Vårt erfarne team håndterer alt fra fjerning av byggestøv til detaljert rengjøring av alle overflater. Daglig Renhold: Skap et rent og trivelig arbeidsmiljø med våre daglige renholdstjenester. Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov, og våre grundige prosesser sikrer en hygienisk og innbydende arbeidsplass. Visningsvask og Mer: Våre tjenester inkluderer også visningsvask for eiendomsmeglere og privatpersoner som ønsker å presentere sine eiendommer på det beste mulige vis. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser og garanterer imponerende resultater. Hvorfor Velge RUNELIENE RENHOLD? Erfaring: Med over et tiår med erfaring i bransjen har Jolanta og vårt dedikerte team den kompetansen som kreves for å takle alle typer renholdsutfordringer. Kvalitet: Vi streber etter å levere renholdstjenester av høyeste kvalitet. Vårt mål er ikke bare å møte, men å overgå dine forventninger. Tilpasningsdyktighet: Vi forstår at hver kunde er unik. Derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke behov og krav. Velg RUNELIENE RENHOLD for en pålitelig og profesjonell samarbeidspartner innen renhold. Ta kontakt med oss i dag for skreddersydde løsninger som passer dine behov og timeplan. Vi ser frem til å gjøre ditt miljø skinnende rent!

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Rengjøring

Steder vi tar oppdrag

Viken

Oslo

5 evalueringer gjennom Mittanbud

S

Sara

Oslo, 13. mai

Flyttevask - 60m2 - Før 30.04.2024

Jolanta fra Runeliene Renhold fullførte jobben hos meg. Jeg var veldi fornøyd med komunikasjon vi hadde før og jeg er ekstremt fornøyd med kvalitet på rengjøring. Alt var helt perfekt! Sluken i dusjen...

G

Glenn

Oslo, 8. mai

Flyttevask - 63m2

Punktlig, effektiv og svært godt gjennomført flyttevask. Veldig fornøyd.

Y

Yvonne

Oslo, 3. mai

Flyttevask - 50m2 - På 30.04.2024

Anbefales på det varmeste. Var rask, punktlig og grundig. Både jeg og utleier var storfornøyd 😁

T

Trine

Oslo, 3. mai

Flyttevask - 40m2 - På 29.04.2024

Kjempefornøyd med utvask av leiligheten. De var grundige og hyggelige. Anbefales!

H

Hannah

Jar, 28. mar

Flyttevask - 40m2 - Før 28.03.2024

Punktlige, effektive, og kjempehyggelige😊 De ble raskt ferdig og hadde vasket veldig grundig. Enkle å forholde seg til og hadde det de trengte av utstyr. Anbefales på det varmeste!

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

15 jobber

på Mittanbud

Flyttevask - 50m2 - På 29.05.2024

Oslo

10 timer siden

Flyttevask - 130m2 - På 30.08.2024

Skedsmokorset

3 dager siden

Flyttevask - 118m2 - Før 23.05.2024

Oslo

En uke siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Offentlig godkjent renholdsbedrift icon

Offentlig godkjent renholdsbedrift

En renholdsbedrift som er godkjent av myndighetene til å utføre renholdstjenester i henhold til gjeldende forskrifter og krav.

Offentlig godkjent renholdsbedrift icon

Offentlig godkjent renholdsbedrift

En renholdsbedrift som er godkjent av myndighetene til å utføre renholdstjenester i henhold til gjeldende forskrifter og krav.

Album

profileGalleryPicture_41961_ac5831068-619e-11eb-f553-bd22f7737c31

13

Bilder

Kontakt

RUNELIENE RENHOLD

Tiriltungeveien 2 Frogner, Frogner

Org nr. 931 253 913

+47 925 2** **