Company header image
RI

Rengjøring Innlandet AS

R

Rengjøring Innlandet AS

odnesvegen 462, Bybrua

Org nr. 932 573 040

Om bedriften

Ditt valg for profesjonell renhold Vi er et profesjonelt vaskefirma med lang erfaring i bransjen. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for både private og bedrifter. Vi er stolte av å levere et høyt kvalitetsnivå til en konkurransedyktig pris. Vi er pålitelige, punktlige og effektive. Vi bruker kun miljøvennlige produkter. Vi er et profesjonelt vaskefirma med lang erfaringi bransjen. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for både private og bedrifter, og vi er stolte av å levere et høyt kvalitetsnivå til en konkurransedyktig pris. Vi er pålitelige, punktlige og effektive, produkter. Vi er her for å gjøre livet ditt enklere og for å ta vare på hjemmet ditt eller arbeidsplassen din, slik at du kan fokusere på andre ting. Våre Tjenester Privatrenhold Kontorvask Vinduspuss Tepperensing Flyttevask Byggevask Fjerning av graffiti Håndtering av avfall ( etter avtale) Helgevask Fastrengjøring Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å dekke alle dine behov. Vi kan rengjøre ditt hjem fra topp til bunn, eller vi kan bare ta oss av de oppgavene du ikke har tid til selv. Vi tilbyr også kontorvask, vinduspuss, tepperensing, flyttevask, boningsvask, fjerning av graffiti og håndtering av avfall. Uansett hva dine behov er, har vi en løsning for deg Hvorfor Velge Oss? Lang erfaring Høyt kvalitetsnivå Konkurransedyktige priser Pålitelige, punktlige og effektive Miljøvennlige produkter Det er mange grunner til å velge Rengjøring Innlandet. Vi har lang erfaring i bransjen og vi er stolte av å levere et høyt kvalitetsnivå til en konkurransedyktig pris. Vi er pålitelige, punktlige og effektive, og vi bruker kun miljøvennlige produkter. Vi er her for å gjøre livet ditt enklere og for å ta vare på hjemmet ditt eller arbeidsplassen din, slik at du kan fokusere på andre ting. Kontakt oss i dag for en gratis befaring!" Kontaktinformasjon Telefon: +47 94298698 Telefon +47 40043609 E-post: nora@casacare.no E-post migjen@casacare.no Vi tilbyr garanti for kundetilfredshet for renholdstjenestene vi utfører. Vi benytter oss av rengjøringslister som system for å sikre at alle områder blir tatt godt vare på. Kundetilfredshet er svært viktig for oss, og vi har klare retningslinjer og politikker på plass for å sikre at kundene våre er fornøyde med tjenestene de mottar.

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Rengjøring

Steder vi tar oppdrag

Innlandet

Viken

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Ansatte

MK

Migjen Kasapi

Administrerende leder

EK

Elenora Kasapi

Styreleder

Kontakt

Rengjøring Innlandet AS

odnesvegen 462, Bybrua

Org nr. 932 573 040

+47 942 9** **

Sosiale medier