Company header image
Logo

Vest Industribelegg AS

5.0

Vest Industribelegg AS

myraskjenet 11, Mathopen

Org nr. 932 612 712

Om bedriften

Firmabeskrivelse: Vest Industribelleg AS er et dynamisk og innovativt selskap som spesialiserer seg på løsninger for resin- og betonggulv. Selv om vårt selskap er nystartet, kan vårt team skilte med over 14 års uvurderlig erfaring innen feltet, noe som gjør oss til en pålitelig og kunnskapsrik partner for alle dine gulvbehov. Vår ekspertise: Med en dyp forståelse for resin-gulvsystemer, polert betong og dekorative betongapplikasjoner er Vest Industribelleg AS dedikert til å levere høykvalitets, holdbare og visuelt imponerende gulvløsninger. Vårt team av dyktige fagfolk kombinerer toppmoderne teknikker og bransjeledende praksis for å forvandle dine rom til funksjonelle kunstverk. Tjenester vi tilbyr: Resingulv: Vi utmerker oss i installasjonen av sømløse og holdbare resingulv som ikke bare er vakre, men også svært motstandsdyktige mot slitasje. Vårt utvalg inkluderer epoxy, polyuretan og metylmetakrylat (MMA) systemer, som betjener ulike bransjer, fra kommersielle lokaler til industrielle anlegg. Polert betong: Våre eksperter spesialiserer seg på å transformere vanlige betongflater til blanke, lavvedlikeholds- og miljøvennlige polerte betonggulv. Disse gulvene er ikke bare estetisk tiltalende, men også utrolig holdbare. Diverse arbeid: Vi utfører diverse arbeid som isolering av gulv, radon tetting, gulvstøping, saging av betong, kjerneboring, gulvavretting, forskalingsnekker, maler tjenester og mye mer. Hvorfor velge Vest Industribelleg AS? Uovertruffen erfaring: Med over 14 års erfaring i bransjen bringer vi en stor kunnskap til hvert prosjekt og sikrer overlegen håndverk og oppmerksomhet på detaljer. Innovasjon: Vi holder oss i forkant av teknologiske fremskritt innenfor resin- og betonggulv og tilbyr de nyeste trendene og miljøvennlige alternativer. Kvalitetssikring: Vår forpliktelse til kvalitet er ukrenkelig. Vi bruker førsteklasses materialer, ansetter dyktige håndverkere og følger strenge kvalitetskontrolltiltak for å levere feilfrie resultater. Tilpasning: Hos Vest Industribelleg AS forstår vi at hvert prosjekt er unikt. Vi samarbeider tett med våre kunder for å skreddersy våre tjenester til deres spesifikke behov og sikre en tilpasset løsning som overgår forventningene. Kundetilfredshet: Vår dedikasjon til kundetilfredshet er avgjørende. Vi prioriterer tydelig kommunikasjon, ferdigstillelse av prosjekter til rett tid og støtte etter installasjonen for å sikre din langsiktige tilfredshet. Hos Vest Industribelleg AS skaper vi ikke bare gulv; vi skaper varige inntrykk. La oss være din partner for å gjøre dine gulvdrømmer til virkelighet, og legge til både estetisk verdi og funksjonalitet i dine rom. Utforsk de uendelige mulighetene innenfor resin og betonggulv med Vest Industribelleg AS i dag!

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Riving, pigging, og betonsaging

Malertjenester

Maskinentreprenører

Mur og betong

Rørleggertjenester

Snekker / Bygningshåndverkere

Større prosjekter

Steder vi tar oppdrag

Vestland

49 evalueringer gjennom Mittanbud

J

Jens

Godvik, 23. jul

Avrette et kjøkkengulv

Fornøyd med jobben som ble gjort av Simon , hyggelig kar og flink i jobben , kan anbefales

T

Torbjørn

Rådal, 18. jul

Sliping av 65 m2 betonggulv + evt. avretting av gulv

Trengte å få utbedret 65m2 betonggulv som var støpt for høyt og valgte Vest Industribelegg AS til jobben. Arbeidet ble utført av Simon til avtalt tid og pris og oppfølgingen underveis var meget god. N...

F

Frode

Laksevåg, 30. jun

Reperasjon hull betongdekke

Hyggelig og profesjonell. Leverte raskt og effektiv!

L

Leon

Laksevåg, 27. jun

Kjerneboring til baderomsvifte

Effektivt og bra resultat.

R

Rune

Lysekloster, 18. jun

Avretting gulv

Trygt og raskt utført arbeid😊

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

32 jobber

på Mittanbud

Løs flis ute

Fana

En dag siden

Avrette et kjøkkengulv

Godvik

En uke siden

|Kjerneboring

Eidsvåg i åsane

En uke siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Bedriftsprosjekter

profileGalleryPicture_40476_ae8a92e22-089b-5fa1-9920-2b56df6049b7

41

Arbeid bilder

Ansatte

SJ

Simonas Jaras

Daglig leder

KJ

Kestutis Jaras

Hjelpearbeider

Kontakt

Vest Industribelegg AS

myraskjenet 11, Mathopen

Org nr. 932 612 712

+47 458 3** **

Sosiale medier

Åpningstider

Mandag

07:00 - 18:00

Tirsdag

07:00 - 18:00

Onsdag

07:00 - 18:00

Torsdag

07:00 - 18:00

Fredag

07:00 - 18:00

Lørdag

09:00 - 17:00

Søndag

10:00 - 17:00