Company header image
Logo

Vest Industribelegg AS

5.0

Vest Industribelegg AS

Myraskjenet 11, Mathopen

Org nr. 932 612 712

Om bedriften

Firmabeskrivelse: Vest Industribelleg AS er et dynamisk og innovativt selskap som spesialiserer seg på løsninger for resin- og betonggulv. Selv om vårt selskap er nystartet, kan vårt team skilte med over 14 års uvurderlig erfaring innen feltet, noe som gjør oss til en pålitelig og kunnskapsrik partner for alle dine gulvbehov. Vår ekspertise: Med en dyp forståelse for resin-gulvsystemer, polert betong og dekorative betongapplikasjoner er Vest Industribelleg AS dedikert til å levere høykvalitets, holdbare og visuelt imponerende gulvløsninger. Vårt team av dyktige fagfolk kombinerer toppmoderne teknikker og bransjeledende praksis for å forvandle dine rom til funksjonelle kunstverk. Tjenester vi tilbyr: Resingulv: Vi utmerker oss i installasjonen av sømløse og holdbare resingulv som ikke bare er vakre, men også svært motstandsdyktige mot slitasje. Vårt utvalg inkluderer epoxy, polyuretan og metylmetakrylat (MMA) systemer, som betjener ulike bransjer, fra kommersielle lokaler til industrielle anlegg. Polert betong: Våre eksperter spesialiserer seg på å transformere vanlige betongflater til blanke, lavvedlikeholds- og miljøvennlige polerte betonggulv. Disse gulvene er ikke bare estetisk tiltalende, men også utrolig holdbare. Diverse arbeid: Vi utfører diverse arbeid som isolering av gulv, radon tetting, gulvstøping, saging av betong, kjerneboring, gulvavretting, forskalingsnekker, maler tjenester og mye mer. Hvorfor velge Vest Industribelleg AS? Uovertruffen erfaring: Med over 14 års erfaring i bransjen bringer vi en stor kunnskap til hvert prosjekt og sikrer overlegen håndverk og oppmerksomhet på detaljer. Innovasjon: Vi holder oss i forkant av teknologiske fremskritt innenfor resin- og betonggulv og tilbyr de nyeste trendene og miljøvennlige alternativer. Kvalitetssikring: Vår forpliktelse til kvalitet er ukrenkelig. Vi bruker førsteklasses materialer, ansetter dyktige håndverkere og følger strenge kvalitetskontrolltiltak for å levere feilfrie resultater. Tilpasning: Hos Vest Industribelleg AS forstår vi at hvert prosjekt er unikt. Vi samarbeider tett med våre kunder for å skreddersy våre tjenester til deres spesifikke behov og sikre en tilpasset løsning som overgår forventningene. Kundetilfredshet: Vår dedikasjon til kundetilfredshet er avgjørende. Vi prioriterer tydelig kommunikasjon, ferdigstillelse av prosjekter til rett tid og støtte etter installasjonen for å sikre din langsiktige tilfredshet. Hos Vest Industribelleg AS skaper vi ikke bare gulv; vi skaper varige inntrykk. La oss være din partner for å gjøre dine gulvdrømmer til virkelighet, og legge til både estetisk verdi og funksjonalitet i dine rom. Utforsk de uendelige mulighetene innenfor resin og betonggulv med Vest Industribelleg AS i dag!

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Riving, pigging, og betonsaging

Malertjenester

Mur og betong

Rørleggertjenester

Snekker / Bygningshåndverkere

Større prosjekter

Steder vi tar oppdrag

Møre og Romsdal

Vestland

40 evalueringer gjennom Mittanbud

S

Svein

Morvik, 18. mai

Fjerning av flislim

Slipte over flislim og hadde på flytstøp. God fagmann og godt resultat. Kom til og med innom en tur etter noen dager og sjekket over gulvet siden underlaget var såpass ujevnt + fall på gulvet. Støpte ...

T

Tommy

Bergen, 15. mai

Bore 2 stk ventilhull i teglsteinsmur.

Først fikk vi anbud av firma nr 1 på kr 40000. Dette er for boring av 2 hull inkl rapport og skifte av en list. Firma nr 2 møtte ikke opp, ringte heller ikke tilbake. Vi fikk til slutt kontakt med Ves...

A

Anne

Laksevåg, 15. mai

Avrette terasse

Hyggelig, seriøs, dyktig og ryddig👍

B

Bjarne

Godvik, 9. mai

male gulv i industrilokale ca 125 kvm

Utført som avtalt. Resultat som forventet

M

Magnus

Laksevåg, 7. mai

Kjernebore hull til ventilasjonsanlegg (160mm)

Veldig fornøyd med installasjon av mini ventilasjonsanlegg. Konkurransedyktig pris for kjerneboring. Ryddig og effektivt installering.

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

17 jobber

på Mittanbud

Støping av kant mellom balkong og fasade

Bergen

En uke siden

Bore 2 stk ventilhull i teglsteinsmur.

Bergen

2 uker siden

Gulvavretting og tetting balkong

Bergen

2 uker siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Album

profileGalleryPicture_40476_ae8a92e22-089b-5fa1-9920-2b56df6049b7

41

Arbeid bilder

Ansatte

SJ

Simonas Jaras

Daglig leder

Kontakt

Vest Industribelegg AS

Myraskjenet 11, Mathopen

Org nr. 932 612 712

+47 458 3** **

Sosiale medier