Company header image
Logo

Sfty AS

Sfty AS

Lilleakerveien 31, Oslo

Org nr. 999 080 197

Om bedriften

I borettslag og sameier er din sikkerhet avhengig av naboen! Derfor bør det være en felles løsning for brannvarsling der alle røykvarslere kobles sammen på tvers av leiligheter og fellesområder på en smart måte, så hver beboer først får mulighet til å fjerne røyken, peis eller stekeos HMS - Sitter du i styret? Brannsikkerhet er et styreansvar og et personlig ansvar for styremedlemmer. For å gjøre det enklere for styret har vi laget en enkel styreportal som dokumenterer alle hendelser og gir styret en enkel oversikt på sikkerheten i hver leilighet, fellesområder og lister opp de oppgaver som må gjøres. - Smartere og enklere brannvarsling Med trådløs teknologi går installasjonen raskere og røykvarslingen blir smartere. Hver enhet er tilkoblet WiFi, og kommuniserer med hverandre. Om en enhet ikke fungerer som den skal, får du raskt beskjed om dette, og vedlikeholdet blir enklere. - Vi redder liv Vår løsningen redder liv månedlig, og historiene gjentar seg: Det lages mat sent om kvelden, men beboeren har sovnet og hører ikke sin egen røykvarsler. Alarmsentral vil kontakter beboer, og om det ikke oppnås kontakt, tilkaller de brannvesenet og informerer om hvor det brenner, temperatur, når brannen startet, etc. - Sikkerhet i borettslag og sameier Din sikkerhet er avhengig av naboen når du bor i et sameie eller borettslag, og det må være en felles løsning for brannvarsling der alle røykvarslere kobles sammen på tvers av leiligheter og fellesområder. En alarmsentral tilkobling gir økt komfort ved at de først ringer for å få en bekreftelse på brann før brannvesenet tilkalles. - Styrets kontrollpanel for brannsikkerhet Fra mobiltelefon eller PC er det nå enkelt å følge sikkerheten i hele borettslaget, installerte enheter og beboere. - Status per leilighet og fellesområde Her ser styret og brannansvarlig statusen per sone, at alle enheter kommuniserer seg imellom og at de virker som de skal. - Beboerliste og kontaktopplysninger Beboere vedlikeholder sine kontaktdetaljer i appen. Med et tastetrykk kan styret sende SMS, epost eller ringe en beboer. - Dokumenterer og sender meldinger Systemet tester seg selv jevnlig, dokumenterer hendelser og sender viktige meldinger til de beboer og brannansvarlig, for å ivareta brannsikkerheten.

Hva tilbyr bedriften?

Tjenester

Brannsikring

Snekker / Bygningshåndverkere

Steder vi tar oppdrag

Oslo

Rogaland

Møre og Romsdal

Nordland

Viken

Innlandet

Vestfold og Telemark

Agder

Vestland

Trøndelag

Troms og Finnmark

Siste gjennomførte jobber på Mittanbud

Bedriften har utført

1 jobber

på Mittanbud

Installasjon av brannvarslingssystem i sameie

Bergen

5 år siden

Denne bedriften har følgende kvalifikasjoner

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret icon

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.

Kontakt

Sfty AS

Lilleakerveien 31, Oslo

Org nr. 999 080 197

+47 400 0** **

Sosiale medier